Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Klatrepark som var bedre enn forventet!

Veldig bra klatrepark! Vi var her med to barn på 11 og 8 år (begge over 140). Alle løypene med... les mer

Anmeldt 28. juni 2021
644lises
via mobile enheter
Familietur med store og små.

Tilbrakte noen timer i klatreparken med tenåringer og datter på snart 6. Veldig fornøyd, med... les mer

Anmeldt 19. juli 2020
LarsEdvin71
,
Halden, Norge
via mobile enheter
Les alle 7 anmeldelsene
  
Anmeldelser (7)
Filtrer anmeldelser
7 resultater
Vurdering fra reisende
4
2
0
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
4
2
0
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 7 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Tilbrakte noen timer i klatreparken med tenåringer og datter på snart 6. Veldig fornøyd, med utfordringer i forskjellige grader og ho minste storkoste seg. Flinke instruktører. Anbefales for alle.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, LarsEdvin71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Jeg hadde klart og booke på feil sted ,det var egentlig fult i parken da vi kom .Men sjefen på stedet, kom inn med et stort smil og fikset opp og ungene fikk klatret .Super service .og absolut et sted og anbefale.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 533stinel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2019 via mobile enheter

Tok en dag i Klatreparken Høyt og Lavt. Fin temperatur. Litt for mye vind så ziplinererne ble stengt. Det var synd, men det er god service her. Min datter ville opp i den høyeste og det ville ikke jeg. En instruktør sa ja til å følge henne fra bakken. Det var supert og hun tok seg gjennom med glans.

Dato for opplevelse: februar 2019
1  Takk, lisemetteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Morsom klatrepark med zip line over elven som spennende start. Varierte løyper som passer for alle, også de som ikke er så veldig glad i høyder. Ikke lett å ombestemme seg så har man begynt på en løype så man fullføre.

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, 839oddl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

...sitter fortsatt og venter fordi de var tomme for hansker, som vi synes er et must ift ståøvaierne. En ansatt og 25 minutter i kø, så 10 minutter før opplæring. Muligens noe underbemannet, noe som er til stor frustrasjon og ikke gjenspeiler prisen. Håper at klatreparken er så kul som den ser ut, slik at det bare går oppover fra nå.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, veronicar627
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser