“Nydelig mat, lokale og bevertning. Anbefales!”
Anmeldelse av Tapas Club - STENGT

Tapas Club
Anmeldt 22. februar 2024

Fantastisk flott plass og nydelig tapas mat. Fantastisk atmosfære og en deilig plass å være. Anbefales på det sterkeste 😊

Takk, eliannea2015

Anmeldt 22. februar 2024

Helt fantastisk mat. Bestill Gambas og Tataki.
Husets vin anbefales og masse for pengene.
Hyggelig atmosfære.
Stedet har hyggelig bar avdeling for hygge og musikk etter maten

Takk, TOR L
Anmeldt 22. februar 2024

Var på vei tilbake fra Nesbyen. Trengte litt mat på slutten av dagen. Rask betjening og servering. Utsøkte smaker og rikelige porsjoner. Trivelig atmosfære og stemningsskapende musikk. Anbefales 👍👌👏👏😀

Takk, TerjeLaurendz
Anmeldt 21. februar 2024

Dette må være en av mine dårligste opplevelser på en restaurant. Dårlig service av en kelner som stadig må påminnes om hva vi har bedt om av drikke, menyer etc. Vi ble plassert innerst i lokalet bak et skjermbrett. Her hadde vi ingen kontakt med resten av gjestene i restauranten! Starterne er helt ok, men selve tapasrettene er helt medioker. Vi var to pers som la igjen drøyt 2000.-. De kunne vi brukt langt bedre et annet sted.

Takk, morten a
Thomas Hellström, Owner på Tapas Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. februar 2024

Hi Morten,

We are sorry to hear about your bad experience on Tuesday evening.
Due to some reasons we´ve not been able to perform our 100% that evening and we would like to strongly apologize for that.

We also would like to clarify the situation.
When you arrived without reservation, the restaurant was fully booked and we did inform you that the only free tables at that time are available in our lounge area, which seems not to be a problem for you.
We also offer you and your company different table, placed in the middle but you ask if you can move to the corner and of course we said yes to it.
During your dining time there were also 3 other companies sitting in the same area.

We are pleased to hear that you enjoyed our Tapas plate consisting of cold cuts selection. When it comes to our best sellers that you got to try - Gambas, Feta & Honey and Patatas Bravas, we are sad to hear that they did not match your expectation.

We also very much appreciate the tip that you left on the top of your bill but we would rather hear about your bad experience the same evening so we could take immediate action and follow up on your complaints.

We apologize once more for your bad experience and lack of service that evening and as you´ve been our guests before, we hope you will give us another chance so we can show you that we are actually not that bad in what we do :)

Aleksandra

Anmeldt 4. januar 2024 via mobile enheter

Her gjorde vi et lite søk på Google og endte opp med å besøke denne restauranten,

Koselig atmosfære, veldig fint innredet og veldig oppmerksom betjening.
Fra vi kom inn ble vi godt tatt i mot av servitøren Laura, hun forklarte oss litt om menyen og introduserte flere tapas retter som anbefaling som ikke stod på menyen.

Servicen der 10/10.

Så til maten, jeg har ved en tidligere anledning smakt tapas i Bergen og ble ikke så veldig imponert av tapas generelt men, etter denne opplevelsen vi hadde hos dere vil jeg nok absolutt komme tilbake ved første anledning.

Alle rettene var smakfulle og helt nydelig, alt fra presentasjon, smak og porsjonering.

Maten får også 10/10.

Tusen takk for en nydelig matopplevelse som vi sen vil glemme❤️

Dato for besøk: januar 2024
Takk, 306medis