Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
Hotels.com
Orbitz.com
Booking.com
Priceline
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (149)
Filtrer anmeldelser
150 resultater
Vurdering fra reisende
55
30
20
26
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
55
30
20
26
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5863 av 150 anmeldelser
Anmeldt 24. august 2020

Skulle overnatte på hotellet 13. august. Men min kone begynte å føde på vei mot hotellet og vi måtte avbestille. Dette var selvfølgelig ikke god nok grunn til å få endret på oppholdet, så dermed gikk det i vasken.

Jeg skjønner selvfølgelig at man har en booking policy og at jeg etter reglene her ikke hadde rett til å få noe hjelp. Men i så spesielle tilfeller som mitt er det noe som heter kundeservice, som gjerne skal trumfe policy. Så jeg vil tro at du må dra andre steder for å finne et sted å bo med noenlunde service.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Andreas116036
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alice Pålsson, Annet på Fyri Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2020
Google-oversetting

Hej Andreas116036!

Först av allt vill jag skriva otroligt mycket grattis till dig och din kone för er nya familjemedlem!

Jag beklagar att du upplevde dålig service hos oss och det är något vi verkligen inte vill man ska uppleva.
Du får gärna kontakta mig direkt på alice@fyriresort.com

Hoppas höra ifrån dig,
Alice

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020

Blid mottakelse i resepsjonen
Supert rom og god mat, litt lang ventetid på hovedrett (Nyåpning etter Covid 19 pause)
Pool Club med aldersgrense over 16 år, passet meg og min vennegjeng veldig bra.
Vi kommer tilbake .

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, pettern541
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alice Pålsson, Annet på Fyri Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2020
Google-oversetting

Wow! Tack så mycket PEtter541 för din recension hos oss!
Vi älskar läsa att vår personal är trevlig, tack - detta kommer vi visa vårt team på Fyri!

Så kul du gillar rummet och maten, trots väntetid - vi öppnade den 13 augusti som du själv skrivit om vår nyöppning och jobbar aktivt på service för gäster och din feedback har varit nyttig för oss!

Kul du gillade vår nya Pool Club!

Varmt välkommen tillbaka till oss snart!

/Alice, Room division manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Superfint sted (visuelt) men absolut ikke et sted å spise mat med familie/venner. Lyden i restauranten er så høy at det er umulig å holde en samtale rundt bordet, og ja - vi liker en fest, men ikke rundt middagsbordet. Maten gir ingen ekstra øyne på terningen: Terningkast 2, og da er det det visuelle som trekker opp (arkitekten - interiørarkitekt / designer har gjort en flott jobb)

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, 378eirikg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2020

Leverte over forventning. Meget flott hotell, hyggelig personale og god mat. Deilig utsikt til flotte fjell, skiheis rett utenfor døra. Gjennomført

De negative anmeldelsene kjenner jeg meg ikke igjen i.

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, JoachimW75555
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2020

Hvis du vil oppleve et fresht sted med kul atmosfære, litt layback, men samtidig et personale som yter sitt ytterste skal du oppsøke Fyri resort. Svært behagelige store senger som sikrer en god natt søvn. Et spektakulært lounch-område med åpen peis, masse aktiviteter som biljard, shuffelboard med mer som gjør oppholdet unikt i norsk sammenheng. Dette lounch-området finner du ikke andre steder i Norge. MÅ oppleves.

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, stianstenbek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser