Dette er stedet for deg som er mest opptatt av om bildene av turen din vil ta seg bra ut på Instagram, for det er absolutt et pent hotell, men så stopper det. Vi var der for å feire samboerens 40-års dag, og hadde gledet oss til en avslappende helg med basseng og kos. På grunn av korona fikk man tildelt tid for frokost, vi fikk 0730-0815. En stor nedtur for småbarnsforeldre som hadde sett frem til å sove lenge en morgen eller to. Det var ventelister for å komme inn i bassenget, og vi nådde aldri frem, så det utgikk også. Jeg har forståelse for at man må ha tiltak på grunn av korona, men hvis man ikke kan gi gjestene et fullverdig tilbud bør man kanskje revurdere hvor mange man booker inn. Rommet var pent, men varmen fungerte ikke. Vi fikk en ekstra varmeovn og beskjed om at vaktmester skulle se på det lørdagen, men det skjedde aldri noe. Senga var kjempestor, men dynene er av typen som absolutt ikke puster, og musikken som spilles overalt siger også inn på rommet. De ansatte var vennlige, og middagen på bistroen var god, men frokosten var skuffende. Generelt lite utvalg og jeg ante ikke at det gikk an å få bacon så hardt og seigt. For oss er ikke bilder så viktig, men derimot ønsker vi kvalitet i opplevelsene. Mulig vi ikke er i målgruppen for dette hotellet.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering