Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 152
eDreamsUSD 169
Orbitz.comUSD 152
FindHotelUSD 168
TravelocityUSD 152
CheapTicketsUSD 152
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (158)
Filtrer anmeldelser
158 resultater
Vurdering fra reisende
56
31
21
28
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
56
31
21
28
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6166 av 158 anmeldelser
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Jeg og kone har blitt behandlet som den kongelige familien, på vårt lille staycation på Fyri! Veldig relaxing i pool-club, utrolig utrolig god mat og tusen tusen takk til Emilie i restauranten som fikk oss til å slappe av og tok vare på oss til de maximale i løpet av helgen. Så fin jente. Hit kommer vi tilbake i vinter men kidsa! Tack Fyri!!!!

Dato for oppholdet: oktober 2020
Takk, fantastisc9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Veldig flott hotell med nydelig interiør. Veldig hyggelig og avslappende atmosfære, de ansatte er imøtekommende og serviceinnstilte. Blir nok strålende her på vinteren med ski inn/ut. Når det gjelder tiltak i forhold til koronasmitte prøver Fyri og gjøre sitt, MEN å ha åpen frokostbuffe med 20-30 stk i kø holder ikke, ( lørdagsmorgen) , vi ga dere beskjed om det, syns ikke det holder at dere sier at dere forholder dere til myndighetene anbefalinger, det er lov å gjøre det bedre slik at dere også hjelper til å unngå smittespredning i samfunnet. Gleder meg til å komme tilbake en vinter når Covid-19 er historie.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, NilsDyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2020

Vi fikk aldri bodd her. Etter flere dager med å prøve å ringe og sende mail uten respons, ga vi opp! Vi prøvde å komme i kontakt fordi nettsiden har dårlig informasjon om inngang SPA og Poolbar for hotellets gjester, det står kun om tilbudspakker med middag og Poolbar.

Vi prøvde også å booke en slik pakke med rom på hotellets nettside, men siden fungerte ikke. Melding: "Du har ikke valgt datoer enda" kom opp flere ganger.

Ikke svar på mail, og ingen som tar telefonen antyder veldig dårlig service, så vi valgte et annet hotell for vinterferie.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Service
Takk, Andrine70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alice Pålsson, Annet på Fyri Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2020
Google-oversetting

Hej Andrine70,

Tack før din feedback ang du inte får tag på oss på Fyri Resort.
Vi har under hösten öppet torsdagar till söndagar men har en bokningsavdelning som ska vara tillgänglig, om vi missat era samtal och mail ber jag så hemskt mycket om ursäkt.

Har ni frågor ang hotellet och våra pakke vi tillbuder så tveka inte höra av dig till mig - om intresset att komma till oss fortsatt finns.


Venlig helsning,
Alice Pålsson
alice@fyriresort.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020

Vi hadde en veldig flott opplevelse på Fyri. Flotte rom med gode senger, og fellesarealene er rett og slett utrolige. Vi hadde litt problemer med bookingen vår, men Eric i resepsjonen ordnet opp med fantastisk service.

Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, M5775QGchristopherj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alice Pålsson, Annet på Fyri Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2020
Google-oversetting

Vad underbart läst ni hade en flott opplevelse hos oss på Fyri och gillade våra rum och fellesarealene lika mycket som oss!

Tack för ni tagit er tid med skriva denna recension!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020

Tusen takk for oss! Utrolig koselig hotell, med en koselig og lun atmosfære. Og med super service fra Eric, ble opplevelsen helt enestående!! For et sted, for et hotell og for en fantastisk mann!!

Familien
Lefranc

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, paullL1554IW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alice Pålsson, Annet på Fyri Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2020
Google-oversetting

Wow, tusen tack för super härlig recension hos oss!

Varmt välkomna tillbaka till Fyri igen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser