Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 172
Hotels.comUSD 172
TravelocityUSD 172
PricelineUSD 172
FindHotelUSD 172
eDreamsUSD 163
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (192)
Filtrer anmeldelser
192 resultater
Vurdering fra reisende
66
38
27
35
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
66
38
27
35
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4449 av 192 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2021

Vi spiste sein middag og ønsket å sitte å kose oss i baren etter middag, men det stengte kl 23 nå i sommersesongen.
Ingen drikke å få kjøpt. Det satt ca 30-35 pers i baren og så stenger dem. Dårlig av et så stort hotell. Alt annet var bra.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, sondree984
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig dårlig service. Ringte inn og bestilte en flaske Prosecco som en overraskelse til brudeparet inkl et kort med en hyggelig hilsen. Dette skulle settes kjølig på rommet litt sent på kvelden da brudeparet ville ankomme sent.

Jeg gjentok flere ganger at dette skulle betales av meg.

Fikk enn ordrebekreftelse i brudens navn. Sendte mail og skrev tydelig at dette ikke skulle belastes brudeparet, men betales av meg samt minnet om sen ankomst.

Etter 2 purringer fikk jeg endelig en lenke til betaling.

Brudeparet ankommer, det meste mangler på rommet, vinen har de satt inn mange timer før de kom så is var smeltet og vinen varm. 26 grader på rommet og ingen mulighet for å skru ned varmen.
Kortet som skulle følge med vinen manglet, morgenkåper manglet osv.

Middag ble servert samtidig som ventebrød og varm laget lenge før den ble servert, lunken..tok 5 min fra bestilling til den ble servert. Ingen unnskyldning fra servitør.

Mailer sendt hotellet ble besvart med en frekk tone.

Toppen av det hele var når hotellet belastet brudeparet for vinen jeg hadde bestilt og betalt.

Aldri mer Fyri om man ønsker god service.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, 808ingunns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Vi bestilte hotellrom fordi vi hadde lyst å bade og overnatte med jentungen på 2. Når vi bestilte så sto det ingenting om at det var 16 år aldersgrense i badefasilitetene, som i tillegg hadde en tilleggsavgift. Hotellrommet og hotellet i seg selv var nytt og fint. Men musikken som var overalt på hotellet, selv i gangen der rommene er, var for høy og ble egentlig bare plagsomt.
Frokosten var bra.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Bernt-Thorleif J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021

Flott hotell, men ble altfor ‘fancy’. Frokosten var nydelig , middag spiste vi ute. Prøvde meg på en kyllingsalat til lunch, det var noe kylling og mye byggris. Sa fra at det burde stå i menyen. Det mest negative var at badestedet ikke var gratis for hotellets gjester. 295 for å bade i 2 basseng. Fikk også bare være der i to timer til den prisen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, junek664
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Skuffet. Flotte fellesområder, men skuffende spa-avdeling. Kun 2 små bassenger, ikke jaccuzzi. Dyrt sted som ga lite valuta for pengene. Trangt dobbeltrom som ikke hadde plass til mer enn en stol og dårlig plass for bagasje. Hyggelig restaurant men ikke alle sitteplasser var gode å spise på om man ikke har en veldig lang overkropp. Flere servitører i restauranten virket totalt fjerne. Prøvde flere ganger å servere feil mat på feil bord, og ølmenyen kunne de ingen ting om. Gratis elbillader er bra, men den gav ekstremt lite kW. Dette stedet besøker jeg ikke på nytt.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 496terjeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser