Vårt Fyri-opphold i et nøtteskall
+ Fantastisk mat. Virkelig fantastisk, høy klasse. Vi hadde fantastiske middager begge kvelder, bl.a. pasta med ferske trøfler som var helt nydelig, og nydelig steinovnsbakt pizza med fire oster, honning og valnøtter. Maten var et høydepunkt.
+ Fantastiske drinker.
+ Flott hotell. Lekkert, men litt ufunksjonelt interiør. F.eks. er alle stolene i restauranten altfor lave til bordene, slik at jeg ble sittende å se opp på dama, som satt i velur-sofa og koste seg (ja, velur i restauranten, det er vel kanskje ikke helt optimalt, selv om det ser fint ut).
+ Flere av personellet er veldig vennlig innstilte.
+ Gode senger, og når det endelig ble stille og musikken i hele hotellet ble skrudd av, sov vi veldig godt.
- Til en slik pris, forventer vi kontinentalt servicenivå. Det er det på ingen måte.
- Overflømmelse da vi dusjet på hotellrommet (tett sluk)
- Lokasjon: Hotellet ligger i en dalbunn, det er bare på glede seg til å sitte i solveggen fra ca kl. 14-15.... og å se ut over parkeringsplassen.
- "Ski in - ski out", dette er vel å strekke begrepet vel langt. Du har en tilbringer-heis på ca 1 km du står i 5 minutter for å komme til bakken..
- Oppskrytt "pool club". I realiteten noen senger rundt et lite basseng med en bar, og et utendørs basseng med utsikt til parkeringsplassen. Helt ok, men forstår ikke hypen. Var også dårlig organisert. Man booker seg tid, men likevel ingen garanti for å få seg en seng der inne.
- Ekstremt høy og slitsom musikk på hele hotellet (!!) fra kl 08 om morgenen til sent på kvelden. Musikk i lobbyen, i baren, i restauranten, i basseng-området fra morgen til kveld. Fasan meg også musikk som siver inn på rommet. Forsøk på "lounge"-stemning, men man får altså ikke fred et j.... øyeblikk. Og utrolig rar sjangervalg, samme sjanger uansett hvor du er i hotellet. Baren, restauranten, spa-anlegget, eller på rommet....
- Ifølge dama var det også veldig dårlig sminkelys jevnt over det hele, både på rommet og på toaletter generelt.
- Opptatt av å suge penger ut av deg:
* Vi var dumme nok til å følge rådet om å kjøpe parkeringsbillett til 200 kroner døgnet, det ble gitt inntrykk av at det var nødvendig. Så kommer vi dit, og finner at det er helt gratis å parkere utenfor hotellet. Vi forteller hotellet at vi står utenfor ved innsjekk, først ved utsjekk forsto vi at det vi hadde betalt for, var parkering i kjelleren.
* Jeg spurte hotellet om bilen kunne stå utenfor etter jeg hadde sjekket ut, mens jeg kjørte noen timer i bakken. Fikk beskjed om at det var OK. Dama setter seg i lobbyen for å slappe av i mens. Når jeg kommer tilbake får jeg høre at hun har blitt avkrevd å kjøpe noe drikke for å sitte i lobbyen. Da har vi altså vært gjester her i to dager, og lagt igjen over 10k! Men det stoppet ikke der...
* Dama hadde også blitt avkrevd ytterligere 46 kroner, for utgifter vi påstått ikke hadde betalt for under oppholdet. Jeg hadde betalt alt kvelden i forveien, etter å ha fått en oppfordring pr SMS fra lobbyen om at dette var ønskelig - og betalt for alt i minibar og alt i restauranter. Inkl. en Cola fra minibar, til kr. 48. Så får altså dama beskjed om at vi skylder dem 46 kroner for en cola. Dama betaler. Jeg kommer tilbake, sammenligner kvitteringene, og finner diffen: 46 kroner i "dricks".... Vi konfronterer resepsjonen med dette, og de forstår ingenting. De tilbyr oss å få pengene refundert, men NEI, det gikk ikke. De greide ikke å refundere pengene, og ga oss i stedet tilbud om å få en gratis drikke i baren.... Da var vi for å si det forsiktig, på vei hjem...
Oppsummert, been there, done that. Lagt igjen altfor mye penger, føles ikke verdt det.