Line
Anmeldelse av Fyri Resort
5,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juli 2022
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: hundevennlig, men du må si i fra før du kommer.
Emma Hemmingsson, Guest Services / Front OfficeFyri Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. juli 2022
Kjære Line,

Tusen takk for denne utrolige anmeldelsen!
Vi er glade for at du hadde et fint opphold hos oss sammen med søsteren din og din firbente venn. Vi elsker hunder!

Vi er mer enn glade for å rengjøre rommet ditt hver dag, bare fortell kollegene mine i resepsjonen når du vil ha rengjøring, så ordner vi ønsket tid. Kanskje når du tar en god drink i baren eller er ute på en fin tur?

Vi håper å ønske deg velkommen tilbake snart igjen.

2.4 km fra Fyri Resort
          9.5 km fra Fyri Resort
          Kjæledyr tillatt
          Se flere hoteller i Hemsedal
          Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Lunsj og middag leverte ikke til forventningen. Var tomt for råvarer og kunne ikke levere. Gikk tom for krem til Irish coffe og leverte ene glasset med bare litt krem. Manglet sukker og leverte heller ikke med dette.
          Middag: bestilte to forskjell for/hovedretter. Alt var veldig mye krydder og olje og ble ett kaos med smaker som ikke passet sammen.

Takk, LisbethD_12
          Emma Hemmingsson, Guest Services / Front Office på Fyri Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Kjære Lisbeth,

Tusen takk for tilbakemeldingen!
          Vi beklager at vi ikke har vært i stand til å gi deg den opplevelsen vi streber etter å gi våre gjester.

Du er velkommen til å kontakte meg direkte på emma.hemmmingsson@fyriresort. med informasjon om når du besøkte oss slik at vi kan følge opp det som har gått så galt med bestillingen din.

Vi håper å få muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til oss igjen, slik at vi kan vise oss fra vår beste side.

Anmeldt 10. juli 2022

Fant et tilbud på Risskov om Fyri. Hotelkomplekset ser imponerende ut på bildene, og var det i virkeligheten også. Vårt mål med turen var å nyte litt luksus, og gå i fjellet på dagen. Ankom ved 17, tiden og venta 10 minutter før det kom noen i resepsjonen. Fikk nøkler, og kom inn på et av std rommene. Rommet er 88% fullt av sengen med puter, og lite plass til å være på. Utsikten var ansattparkeringen, og anleggsområde bak hotellet.
          Gikk til middag på svært et strengt bestemt tidspkt kl 18. Ble tatt i mot av en hyggelig ung dame som viste oss til et bord. I restauranten ble det spilt musikk, og tildels så høyt at man ikke kunne føre en normal samtale. Fikk egentlig følelsen av å være på Sunny Beach i Bulgaria….. Maten ble bestilt sammen med viner. Vinene var tildels sterkt overpriset, kr 208 for et glass nokså alminnelig Chablis? Maten var grei, uten at man forstod hvilken «stil»eller egenart man søker på Fyri. Den var god, men noe pussig… Vi spiste frokost og middag 3 ganger, og frokostene var bra, middagene omtrent godkjent. Betjeningen er gjennomgående uerfarne, men hyggelige.
          Samlet er selve hotellet et imponerende byggverk, men mangler noen som kan gi stedet atmosfære og identitet. Om ideen er at man skal komme på et Bulgarsk hotell i norsk fjellheim, så har man lykkes, men da er prisen feil. Vi vil ikke komme tilbake til Fyri, eller anbefale dette til andre.

Takk, Terje_v_k
          Emma Hemmingsson, Guest Services / Front Office på Fyri Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2022

Kjære Terje,

Tusen takk for at du besøkte oss på Fýri og for at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen.
          Som våre gjester er tilbakemeldingene dine utrolig verdifulle for oss i vårt konstante arbeid med å utvikle oss og bli bedre.

Jeg beklager at vi ikke klarte å leve opp til dine forventninger. Vi har valgt å spille musikk i hele hotellet som en del av vårt konsept. Så trist å høre at det ikke passet deg. Jeg håper du kunne nyte den utrolige fjellutsikten fra restauranten og baren vår i fjerde etasje.

Takk nok en gang for deling.

Hjertelig velkommen tilbake til oss på Fýri Resort!

Hjertelig hilsen,
          Emma & Team Fýri

Anmeldt 5. juni 2022

Alt topp, fra rom til lobby, til restaurant, bar og spa. Andre gang vi besøker hotellet, og vi kommer nok snart tilbake.
          Men for barn i familien ble det en stor skuffelse da barnetiden i bassenget en av dagene var leid privat av en gruppe. Det var tre personer i bassenget da vi sjekket hvor mange det var i gruppen. Mulig noen flere kom senere da de tre var del av en familie på ca 10. Dette er skuffende for alle andre som hadde ønsket seg bading for barna sine den dagen! Elendig policy fra hotellets side. Derfor sjekk før man reiser at det virkelig er mulig med tid i spa.

Dato for oppholdet: juni 2022
          Takk, mrsholidaylover

Kjære mrsholidaylover,

Tusen takk for di at ni besøkte oss på Fýri Resort igjen!
          Så hyggelig å høre at du satte pris på lobbyen, restauranten, barene og vår Pool Club.

Vår Pool Club er populær og kan bli fullbooket. Vi anbefaler alltid å bestille en tid i vår Pool Club, så vel som i restauranten for å garantere at det er plass på det tidspunktet du ønsker. Vi beklager at du ikke hadde mulighet til å besøke denne gangen da den ble abonnert.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til oss snart igjen.

Emma & Team Fýri

Anmeldt 29. mai 2022

Hotellet er vakkert innredet og har flott design. Dempet belysning og lodgestemning. Vi likte rommet, fargevalg, den store sengen og et fint bad. Litt begrenset utsikt fra rommet med oppgradering til mountainview.
          Vi hadde reservert poolclub på forhånd og kunne nyte to timer i de oppvarmede bassengene både inne og ute med herlige drinker og to blide servitører. Det var også lekkert i relax avdelingen.
          Vi hadde også booket tre- retters på forhånd og startet vår matopplevelse ved godt mot, var spente og gledet oss. Igjen upåklagelige omgivelser i resturant Liv, men sjarmen uteble… Etter å ha blitt vist til bordet føltes det som en evighet før en kelner kom med meny og vann til bordet. Det var tydeligvis ingen som hadde ansvar for vårt bord. Vi bestilte bobler mens vi ventet på maten, måtte etterspørre vinen til forrett, til hovedrett spurte ingen om hva vi ville drikke, det samme skjedde til dessert og ingen av oss ble tilbudt kaffe til desserten. Vi kjente oss dessverre helt ubetydelige som gjester.
          Pluss til tartar som forett, middag middels og ble raskt kald mat, brownie til dessert var tørr og kjedelig. Lenge å vente mellom rettene og ingen spurte hvordan vi hadde det underveis.
          Det var stille i baren til å være lørdag kveld, kunne fint ha vært en fordel med dj( ikke bare som tilbud mellom 22-00 i poolen for høy pris).
          Frokosten nådde heller ikke opp til forventningene sammenlignet med andre hotell. Vi hadde booket tid som anbefalt. Det var bl a helt tomt for brød under hele frokosten. Et pluss var noen smil fra en servitør og en veldig hyggelig kokk som stekte omelettene☺️
          Fyri er et lekkert sted, men har svært mye å gå på når det gjelder service og sjarm og med tanke på prisnivå de har lagt seg på.
          Bassengopplevelsen ble nok plusset i vårt opphold.

En i vårt følge var våken hele natten med uvelhet som nå viser alle symptomer på matforgiftning. Håper dette ikke skyldes matopplevelsen på Fyri i går…..

Dato for oppholdet: mai 2022
          Takk, D4387HLmonicah

Kjære Gjest_22,

Først av alt vil vi takke deg for at du tok deg tid til å skrive denne detaljerte anmeldelsen. Vi er glade for at du likte atmosfæren hos oss og vår Pool Club!

Vi beklager imidlertid at vi ikke klarte å levere den servicen og opplevelsen vi ønsker under middagen. Vi omfavner og jobber for å stadig forbedre og gi våre gjester et uforglemmelig opphold.

Selvfølgelig undersøker vi mulig matforgiftning hvis noen av våre gjester går dårlig og vi får denne informasjonen. Vi har ikke hatt noen andre tilfeller av matforgiftning i løpet av oppholdet, slik at muligheten for at det er matforgiftning som vennen din har opplevd denne gangen, er ekstremt liten.

Takk nok en gang for tilbakemeldingen! Det gir oss muligheten til å utvikle oss og forbedre oss. Velkommen tilbake til oss på Fýri!

Varm hilsen,

Anmeldt 22. mai 2022

I en anmeldelse av Fyri fra mars, «overhypet sted med mye å gå på», radbrekkes alt fra sminkelys på badet, til sittehøyde på stoler og det meste der i mellom. Som de to divaer det må innrømmes at vi er, ankom vi derfor med relativt lave forventninger, bortsett fra til pizzaen som i det minste skulle være god… så feil kan en ta. We died, and came to hotel heaven!

Alt var topp, fra vi kom til vi dro; resepsjonistene er supersøte og serviceinnstilte, det var også alt annet personale, i både barer, restauranter og poolclub. Rommet var stort og estetisk, og med en drøm av en seng.

Belysningen var deilig varm og dempet over hele hotellet. Tro meg, det siste man vil ha er flombelysning og hvitt lys på badet når man kommer ut av dusjen om morran… estetikken er i hele hotellet gjennomført til minste detalj, med kule bilder og coffetable books. En dash klassisk engelsk hotell,en dash Aspen, en dash art deco og litt 70-talls California style, i en perfekt mix. Loved it!

Poolcluben er en estetisk nytelse, og det er også cocktailene de serverer. Anbefaler både Pincoladaen og passion mojitoen. Vi koste oss så mye at vi endte opp med en ekstra runde med nattspa fra 22-24, da til og med med DJ. Topp stemning og kul musikk.

Loungemusikken (som på ingen måte er heismusikk. Hallo, liksom), er akkurat passe høy og bare digg.

Pizzaen var akkurat så god som forespeilet, og frokosten var en fest.

Vi er nøyd, nøyd, nøyd, og må nesten gi 12/10.

Hilsen Tonje og Silje, som på ingen måte er sponsa av Fyri, selv om vi gjerne skulle vært det.

Dato for oppholdet: mai 2022
          Takk, 168tonjeb

Kjære Tonje og Silje,

Tusen takk for denne fantastiske anmeldelsen. Så flott å høre at vi klarte å levere og gi deg et nydelig opphold!
          WOW - så morsomt å lese. Du ser ut til å ha fått den følelsen som vi ønsker at våre gjester skal ha. Fantastisk!

Vi håper å ha gleden av å ønske deg velkommen hjem til oss snart igjen!

Hjertelig hilsen,