Terje Ø
          9.5 km fra Fyri Resort
          Kjæledyr tillatt
          Se flere hoteller i Hemsedal
          Anmeldt 14. februar 2024 via mobile enheter

Dårlig service, brent mat og de beklaget ikke.
          Frokost kjempe bra, og pool er forskjells betaling på. Men middag og service var ikke i møterommene, men enkelte var stresset og svarte frekt. Men veldig fin plass ellers. Litt dyrt for dårlig service🥹

Takk, Maps45827639360
          Anmeldt 5. februar 2024 via mobile enheter

Resortet er stengt for vanlige gjester til fordel for eventer som Service Now! Disse Service Now gjestene må gå med nanvneskilt.. Dersom de har med ektefeller bør disse gjemme seg selv om de har betalt for seg for de har jo ikke navneskilt?

Jeg viste vedkommende som spurte om jeg hadde noe der å gjøre nøkkelen min å informerte om at vi hadde betalt for ekstra gjest ved adkomst ( første gang jeg har opplevd )! Da bare forsvant han.
          Og jeg følte meg som en uønsket?

Kanskje noe å t tak i her;
          1 kan deltakere på seminar ha med ektefelle e.l?
          2 bør de ha gjeste skilt? Eller holde seg og pengene sine hjemme!

Irritert gjest.

Romtips: Vær forberedt på å bli behandlet som en inntrenger selv om du er gjest som har betalt ekstra for å være der med ektefelle på seminar.
          Dato for oppholdet: februar 2024
          Takk, bjorneriksensgreier
          Anmeldt 23. januar 2024

Førsteinntrykket var veldig bra. Fint hotel og flott atmosfære i lobby'en, hyggelig innsjekk. Baren i 1 etg. hadde stor peis, mange sittemuligheter og hyggelig betjening.
          Middagen skuffet dessverre, både på matopplevelsen og på service. (vi hadde tre tretter med vin, forretten var ok, resten var katastrofe). Skal jeg spise der igjen velger jeg nok Pizza og øl. Det var veldig varierende servicenivå på de ansatte, flere virket sure og slitne, mulig de utsettes for høyt stressnivå og dårlig arbeidsvilkår?. Vi hadde forhåndsbestilt parkering i kjeller, det var ekstra deilig når det var -18 grader og snø i luften. Rommet (standard rom) var helt ok og som forventet. Sengen var dessverre dårlig, slitt/buet ned på midten. Spa anlegget var bra, husk og reservere plass. Hvis de tar tak i service nivået og serverer bedre mat er det et flott sted som bør oppleves, mulig jeg kommer tilbake, men håper de da leverer bedre...

• Reisetype: Reiste med venner
          Takk, Ole Andreas R
          Anmeldt 14. januar 2024

* Ekstra seng på ene rommet var glemt.
          * vi fikk ikke drikkebonger til spa området, og det var ikke mulig å løse på annen måte enn at jeg kliss våt gikk fra spa til resepsjonen for å hente disse
          * pga storm kom 1 i følge på 7 forsinket og vi spurte om bytte av spa tid en dag for 2 personer. Det gikk ikke siden vi ikke endret 24 timer før! Enda det var ledig.
          * tok 40 min å vente på lunsj - en enkel salat. Purring tok personell surt opp
          * rommet ble ikke rengjort en dag. Håndklær ble ikke byttet
          * svarer ikke på innsendt klage

Romtips: Ikke verdt pengene
          Dato for oppholdet: desember 2023
          Takk, Siril K
          Anmeldt 13. januar 2024 via mobile enheter

Bittelite rom- skulle være utsikt- det er det fra den ène stolen som står på rommet- på et dobbeltrom må den andre sitte i sengen!!… Det er ikke skrivebord. Lytt inn på rommet- og fæl musikk som høres overalt. Blir oppringt flere ganger for å booke spa og må booke frokosttid. Idet du ankommer…Vinpakke er tre like viner… Til tre ulike retter.. Rødvin til reker…Vinen servers ikke samtidig med maten. Herregud for et elendig sted til den prisen.

Takk, Anita T