Rune A
      Facade/entrance
        7.6 km fra Fyri Resort
        Se flere hoteller i Hemsedal
        Anmeldt 6. desember 2024

Alt ved Fyri er ren magi. Hotellet oppleves som et stor stue med hjemmekos, peis, spillkroker og super lunt interiør. Rommene er koselige, stemningsfulle og gir en ro. De ansatte er superhyggelige og poolavdelingen er en absolutt høydare på turen til Fyri.
        Anbefales på det sterkeste; med venner, familie, kjøreste eller kollegaer.
        Tror det er vanskelig å ikke trives på Fyri

Romtips: Du trenger ikke være en turperson for å dra på Fyri. Hotellet er som å reise bort til en annen stor stue og bare nyte og kose seg.
        Dato for oppholdet: desember 2024
        Takk, Cecilie H
        Anmeldt 24. november 2024 via mobile enheter

Fyri resort reklamerer med spa opplevelse, gode matopplevelser og hyggelig atmosfære. Hotellet er vakkert utført med flotte detaljer i interiør, bilder, store peiser, spill og flere barer og restauranter. Bassengområdet syntes jeg var litt lite i forhold til hvor stort hotellet er. Et inne basseng og et ute var egentlig ikke nok. Kunne gjerne vært større inne og kanskje noen hot tubs ute. Savnet muligheten for å spise sandwich, wrap, salat eller en pizza i bassengområdet. Skulle gjerne også ha kunnet ta et glass i resepsjonen men baren åpnet ikke før 18 og baren i 2 etasje åpnet 15 men ingen servering av mat før 16. vi besøkte ikke sportsbaren som lå i et sideliggende bygg. Rommene var veldig fine men det var veldig lytt i gangene og ble vekket av støy i 4 tiden på natten. Hyggelig betjening. Frokosten var så som så. Den glutenfrie delen kan de like gjerne fjerne hvis de ikke vil oppgradere kvaliteten av utvalget av brødvarer. Hotellet var også veldig mørkt og dunkelt. Gjestene var denne helgen vi var der veldig unge. Ble litt som å være på en blogger konferanse med masse snapping og posering for bilder.

1  Takk, vibekeu
        Anmeldt 16. november 2024 via mobile enheter

Fantastisk opphold! 3 retters var så som så… pastaen var nydelig men øvrige retter var litt smakløse. Vil nok ikke bestille med en 3 retters neste gang men heller bestille pizza i baren og evt enkeltretter i restauranten.
        Nydelig og herlig opphold ellers! Hun som lagde drinker i poolbaren denne gang lagde en nydelig gin og tonic👍👍
        Eneste de kunne endre på er musikken i restauranten… føltes som om den spilte på replay med en dame som skrek mer enn hun sang😂 særlig til frokost var det slitsomt… rolig lounge musikk er å foretrekke😊

Takk, Cakesbyle
        Anmeldt 11. november 2024 via mobile enheter

Jeg hadde en svært ubehagelig opplevelse på restauranten i Fyri Hotel Hemsedal. Allerede ved ankomst ble jeg beskyldt for å ha forsøkt å forlate stedet uten å betale regningen – uten engang å ha fått bord eller bekreftelse på om det var ledig plass. Personalet krevde mine personopplysninger, telefonnummer og e-post for "å kunne finne meg". Jeg opplevde dette som svært ufint, upassende og støtende, og følte meg veldig ukomfortabel. Selvfølgelig nektet jeg. Jeg fikk til slutt et bord, spiste, betalte og dro. Dette var definitivt siste gangen jeg besøkte denne restauranten.

Takk, Tadeusz G
        Anmeldt 1. november 2024 via mobile enheter

Vi hadde booket pakke som inkluderte overnatting i suite, inngang til spa, og 3-retters middag. Rommet var fantastisk (kun minus for litt hard seng). Fint spaområdet, men det opplevdes som litt overfylt, med ingen ledige senger, og ingen steder og legge fra seg håndkle. Middagen smakte utmerket, og servitøren var usedvanlig profesjonell og hyggelig. Veldig god frokost, godt utvalg av varm og kald mat.
        Generelt mange fine steder og sitte i fellesområdene, og veldig bra med forskjellige spill som var tilgjengelige rundt omkring. Vi opplevde alle ansatte som veldige hyggelige og imøtekommende.
        Alt i alt et flott opphold.

Romtips: Spis frokost utenom «rushtiden»
        Dato for oppholdet: oktober 2024
        Takk, Tormod O