“Dyrt og utrivelig”

Hemsedal Café
Vurdert som nr. 9 av 28 Restauranter i Hemsedal
Kjøkken: Internasjonalt
God for: Lokalt kjøkken
Beskrivelse: Hemsedal Café ligger midt i hjertet av Hemsedal Sentrum, og ble etablert i 1989. På vinterstid kan man stå på ski ned «sentrumsløypa» fra toppen av Hemsedal Skisenter og rett ned til Cafeen. Gratis skibuss stopper jevnlig på utsiden. Heiskort fås kjøpt på Turistkontoret på andre siden av gaten. Cafeen er det naturlige treffstedet for Snøfolket. Historien ligger i veggene, og du får straks følelsen av alle minnerike utelivsopplever som er levert her i over 25 år. Hemsedal Café har blant annet blitt kåret til verdens beste afterski hele 3 ganger. Med stor profilendring de siste årene, har Cafeen blitt en koselig restaurant med herlig atmosfære. Utsøkt meny med fokus på lokale og økologiske råvarer. DJ´s og underholdning i høytider og enkelt helger. Det skjer mye på Hemsedal Café året rundt, sjekk ut vår facebookside for oppdatert informasjon. Hemsedal Cafe: Av snøfolk - For snøfolk
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Her har det skjedd endringer siden sist vi var her. Da gikk vi ut superfornøyd men denne gangen fikk vi en mindre bra opplevelse. Dårlig mottagelse, ble puttet inn i et mørkt hjørne uten lys fordi vi «bare» var to og ikke skulle ta opp plass fra mulige større selskap. Vi insisterte på å flytte til bedre bord og fikk da plass på et annet. Her var ikke bordet vasket og vi måtte be servitøren om å komne og vaske rent det klissete bordet. Ble da høflig anmodet om bytte til nabobordet for det var rent. Denne gangen ser det lovende ut. Men - putene på benken var skjøtet slik at jeg datt ned mellom 2 puter. Jeg orker ikke å klage mer og finner meg i å sitte og vippe på et hjørne. I dette lokalet sitter det folk på 3 bord, inkl oss, 9 bord er ledig … i parantes kan det også nevnes at toalett var preget av mange besøkende (går an å tømme søppelspann og sånn av og til) Maten: Vi gikk for burger. Denne er god men pommes var hardstekte (gamle?) og veldig salte. Lot det ligge igjen. Salat begrenset til 3 blader og 1 tomatskive under burger. Syns kanskje det var litt begredelig for 250/300 kroner 😞

Dato for besøk: juli 2022
Takk, annebergeb

Anmeldt 14. juli 2022

Bodde her. Spiste her. Drakk her. Sypert sted, god mat og drikke. God service. Greie leiligheter. Topp beliggenhet

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, 507frodes
Anmeldt 9. april 2022 via mobile enheter

Eneste gjester på en lørdagskveld, og likevel 1 times ventetid på enkel burger. Personalet er litt for opptatt med å skravle med hverandre. Og kvaliteten på maten har dessverre tapt seg.

Dato for besøk: april 2022
Takk, markusg66
Anmeldt 12. februar 2022 via mobile enheter

Lokalene er koselig men sjelen er tatt ut ved at man må bestille fra en nettside. Samt at nettsiden ikke kan vise hva innholdet i matrettene er. Servitørene gjør så god jobb de kan men ser ut til at de ikke skal gjøre noe annet enn å levere maten.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, 97sindreb
Anmeldt 1. august 2021

Jeg fikk en sjeldent god falaffelsalat, som var full av deilige råvarer og flott presentert. Grunn alene til å skrive en anmeldelse.

Rause porsjoner og hyggelig ansatte.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 1972wenchefone

Reisende som så på Hemsedal Café, så også på

Hemsedal, Hemsedal kommune

Har du vært i Hemsedal Café? Del dine erfaringer!