Her har det skjedd endringer siden sist vi var her. Da gikk vi ut superfornøyd men denne gangen fikk vi en mindre bra opplevelse. Dårlig mottagelse, ble puttet inn i et mørkt hjørne uten lys fordi vi «bare» var to og ikke skulle ta opp plass fra mulige større selskap. Vi insisterte på å flytte til bedre bord og fikk da plass på et annet. Her var ikke bordet vasket og vi måtte be servitøren om å komne og vaske rent det klissete bordet. Ble da høflig anmodet om bytte til nabobordet for det var rent. Denne gangen ser det lovende ut. Men - putene på benken var skjøtet slik at jeg datt ned mellom 2 puter. Jeg orker ikke å klage mer og finner meg i å sitte og vippe på et hjørne. I dette lokalet sitter det folk på 3 bord, inkl oss, 9 bord er ledig … i parantes kan det også nevnes at toalett var preget av mange besøkende (går an å tømme søppelspann og sånn av og til) Maten: Vi gikk for burger. Denne er god men pommes var hardstekte (gamle?) og veldig salte. Lot det ligge igjen. Salat begrenset til 3 blader og 1 tomatskive under burger. Syns kanskje det var litt begredelig for 250/300 kroner 😞