Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Her må du ha god tid eller aller helst-styr unna”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 23 av 26 Restauranter i Hemsedal
Prisklasse: USD 10 - USD 15
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2020

Peppes er Peppes, men å vente 50 minutter etter at du har bestilt på en pizza er helt uhørt. Drikke kom etter 30 min. Ingen unnskyldning. Uryddede bord i lokalet. Hit drar jeg ikke igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Lermin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 59 anmeldelser

Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Forhåndsbestilte pizza et par timer før, pizzaen var klar 2-3 min etter jeg kom. Det visste seg at den var litt i underkant stekt og de hadde glemt å dele den opp, noe som gjorde måltidet forferdelig grisete for vår del.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, eirikn0rway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2020

Vi bestilte pizza fra Peppes, men etter 3 timer hadde vi fortsatt ikke fått pizzaen. Ringte inn 6 ganger hvor de sa at pizzaen var på vei. Til slutt innrømmet de at de hadde driti seg ut og sa de skulle sende ny sending med pizza. Vi måtte allikevel betale halv pris. Skjerpings Peppes pizza hensedal. Værste jeg har vært borti.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 968linns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Peppes vet du hva du får før vi går inn, men å vente på service er helt uhørt. Vi måtte vente min 30 min etter vi bestilte øl og drikke. Må ha flere folk på jobb. Ikke ble bordet ryddet etter hver runde.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, wmatsson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Vi kom i høstferien og skule spise noe til lunsj. Kom når det åpent og det var få andre i restauranten.
Tenkte det var lunsjbuffé som det er på andre Peppes på dagtid. Det var ikke noe opplysninger om dette på meny, eller på restauranten. Så dette først når jeg skulle betale som også tok lang tid før noen kom bort til kassa selv om betjeningen hadde sett meg.
Det tok 50 minutter å få maten, vi måtte da spørre om hvor maten ble av etter 40 minutter.
Ingen ansatte kom til bordet og informerte om dette mens vi ventet.
Den ansatte skyldte på at de ikke regnet det kom så mange gjester på en lørdag, og de hadde bare en på jobb på kjøkkenet.
Utrolig at man i høstferien ikke regner med at det er folk i Hemsedal, og ikke har nok folk på jobb.
En særdeles dårlig opplevelse for oss og andre som ventet lenge på mat.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 918eirikn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Hemsedal, Hemsedal kommune
 
Hemsedal, Hemsedal kommune
Hemsedal, Hemsedal kommune
 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din