“Feil på ovenen eller kocken, velg selv.”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 23 av 28 Restauranter i Hemsedal
Anmeldt 21. september 2020

Vi bestilte en vegetar pizza, Freestyle California, og den var ikke ordentlig stekt med andre ord uspiselig.
Fikk tilbud om avslag på pris de kokken sa at den skulle vare slik alternativt en ny pizza. Bestilte Thai Chicken og håpte at den skulle være bra. Den var like elendig den slik feil på kokken eller ovnen. Ikke noe feil på servings dama, men med slik mat kommer vi aldri tilbake.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Skarv99

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Tørr kyllingsandwich og smakløs pizza. Ga opp å få salt og pepper og måtte hente det i baren selv til slutt.

Takk, Espen D
Anmeldt 31. juli 2020

Tok over 1 time og få drikke, og 1 time og 30 min og få mat. Når maten kom, var den i tillegg kald. Bør ordna opp i rutinene sine

Takk, e1wghzjdj
Anmeldt 30. juli 2020

Peppes er Peppes, men å vente 50 minutter etter at du har bestilt på en pizza er helt uhørt. Drikke kom etter 30 min. Ingen unnskyldning. Uryddede bord i lokalet. Hit drar jeg ikke igjen.

1  Takk, Lermin
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Forhåndsbestilte pizza et par timer før, pizzaen var klar 2-3 min etter jeg kom. Det visste seg at den var litt i underkant stekt og de hadde glemt å dele den opp, noe som gjorde måltidet forferdelig grisete for vår del.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, eirikn0rway

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Hemsedal, Hemsedal kommune

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!