Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Feil på ovenen eller kocken, velg selv.”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 23 av 25 Restauranter i Hemsedal
Prisklasse: USD 10 - USD 15
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. september 2020

Vi bestilte en vegetar pizza, Freestyle California, og den var ikke ordentlig stekt med andre ord uspiselig.
Fikk tilbud om avslag på pris de kokken sa at den skulle vare slik alternativt en ny pizza. Bestilte Thai Chicken og håpte at den skulle være bra. Den var like elendig den slik feil på kokken eller ovnen. Ikke noe feil på servings dama, men med slik mat kommer vi aldri tilbake.

Dato for besøk: september 2020
    • Service
    • Mat
Takk, Skarv99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 59 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Tørr kyllingsandwich og smakløs pizza. Ga opp å få salt og pepper og måtte hente det i baren selv til slutt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Espen D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Tok over 1 time og få drikke, og 1 time og 30 min og få mat. Når maten kom, var den i tillegg kald. Bør ordna opp i rutinene sine

Dato for besøk: juli 2020
Takk, e1wghzjdj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Peppes er Peppes, men å vente 50 minutter etter at du har bestilt på en pizza er helt uhørt. Drikke kom etter 30 min. Ingen unnskyldning. Uryddede bord i lokalet. Hit drar jeg ikke igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Lermin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Forhåndsbestilte pizza et par timer før, pizzaen var klar 2-3 min etter jeg kom. Det visste seg at den var litt i underkant stekt og de hadde glemt å dele den opp, noe som gjorde måltidet forferdelig grisete for vår del.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, eirikn0rway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Hemsedal, Hemsedal kommune
 
Hemsedal, Hemsedal kommune
Hemsedal, Hemsedal kommune
 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din