Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ypperlig mat til god pris”
Anmeldelse av Lodgen Spiseri

Lodgen Spiseri
Vurdert som nr. 5 av 26 Restauranter i Hemsedal
Prisklasse: USD 6 - USD 34
Beskrivelse: Lodgen Spiseri er et sted der alle kan føle seg hjemme. Vi har restaurant, bar og kafé under samme tak, og alt til overkommelige priser! Ønskes catering eller take away løser vi det. Det finnes også skiutleie, resepsjon, matbutikk, sportsbutikk og mye mer i den samme bygningen. Du finner oss i bunnen av skisenteret, i Velkomstsenter 2 – Alpin Lodge. Velkommen til oss på Lodgen Spiseri!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Lodgen Spiseri er et sted der alle kan føle seg hjemme. Vi har restaurant, bar og kafé under samme tak, og alt til overkommelige priser! Ønskes catering eller take away løser vi det. Det finnes også skiutleie, resepsjon, matbutikk, sportsbutikk og mye mer i den samme bygningen. Du finner oss i bunnen av skisenteret, i Velkomstsenter 2 – Alpin Lodge. Velkommen til oss på Lodgen Spiseri!
Anmeldt 7. februar 2019

Vi valgte buffeen med kjøtt og pizza. Vi forsynte oss tre ganger med mye deilig kjøtt og tilbehør. Meget hyggelig servitør som kunne anbefale god vin på toppen. Absolutt vært et besøk her!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, morten_iversen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (67)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 67 anmeldelser

Anmeldt 17. september 2018

Vi vil med dette STORROSE Lodgen Spiseri som stod for matleveringen til vår feiring sammen med 34 gjester: Så dyktige, hyggelige og serviceinnstilte folk - med SÅ GOD mat! De leverte rause porsjoner bygget på råvarer fra lokale leverandører, og tilpasset koldtbord-menyen til diverse allergier blant gjestene. Om du trenger catering levert i Hemsedalsområdet anbefaler vi varmt Lodgen Spiseri!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, SandvinOlsson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lodgen S, Kundeansvarlig på Lodgen Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det gjør os glade og motiverte til den kommende sesong.
Håper at høre fra dere ved neste anledning.



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Bra mat og rask servering, mat på menyen for en hver smak, betjeningen var veldig hjelpsomme og hyggelige.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Klinkokkos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2018 via mobile enheter

Pernille sørger for at SLT er på stell i resturangen og gir den servicen som man skal ha. Savner fortsatt servering ved bordene, men smaken på maten er like bra som før. Aldri spist et dårlig måltid her.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Steinar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2018 via mobile enheter

Spiste lunchbuffe hær o blev meget positiv, normalt ikke noe buffemenneske men lodgen spiseri levert. Salat,suppe,pizza,kjøtt ,pasta , pannekaker. Osv.. gott utvalg kjentes fresh o såg inbjudande ut. Passar familier bra o priset va riktigt bra under 200 lappen før en vuxen. Læget ær också sentralt i skisenteret . Så kan varmt rekomendere dette, tips e væl kanske o va dær før en tidig lunch eller sen. Rætt fullt 1130-1330 ;).. har æven goda burgers

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 79mattiasf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lodgen Spiseri, så også på

Hemsedal, Hemsedal kommune
 
Hemsedal, Hemsedal kommune
Hemsedal, Hemsedal kommune
 

Har du vært i Lodgen Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din