“Kokk på hytta fra Lodgenspiseri. ”
Anmeldelse av Lodgen Spiseri

Lodgen Spiseri
Vurdert som nr. 3 av 24 Restauranter i Hemsedal
Prisklasse: USD 5 - USD 28
Beskrivelse: Lodgen Spiseri er et sted der alle kan føle seg hjemme. Vi har restaurant, bar og kafé under samme tak, og alt til overkommelige priser! Ønskes catering eller take away løser vi det. Det finnes også skiutleie, resepsjon, matbutikk, sportsbutikk og mye mer i den samme bygningen. Du finner oss i bunnen av skisenteret, i Velkomstsenter 2 – Alpin Lodge. Velkommen til oss på Lodgen Spiseri!
Anmeldt 8. oktober 2020 via mobile enheter

Vi bestilte kokk fra Lodgenspiseri opp på hytta vår i anledning jentetur. Vi bestilte en 3 retters meny og fikk servert fantastisk mat basert på lokale råvarer. Det var flere nye gode smaksopplevelser for oss. Kokken gjorde dette til en veldig hyggelig opplevelse som frister til gjentagelse!!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, LinaKSpernes
lodgens, Leder  på Lodgen Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2020

Takk for din fine tilbakemelding Lina. Beskjeden er sendt videre til kokken. Håper på gjensyn!

Anmeldt 18. januar 2020 via mobile enheter

jeg ønsket en kulinarisk opplevelse, men jeg fikk bare bestille 1 type alkohol. så jeg fikk enten 1 øl, eller rødvin til min 3 retters. fantastisk mat. men den ble døvet for min skyld. da jeg ikke fikk kost meg med den
Så jeg gir plassen 12/100

Dato for besøk: januar 2020
Takk, robertjD7046SD
Lodgen S, Leder  på Lodgen Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2020

Hei Robert,
Vi beklager at du fikk en slik opplevelse hos oss.
Grunnet den Norske lov kunne vi ikke servere deg det du ønsket deg, dette burde vi forklaret for deg.
Jeg er glad for å høre du synes maten vår var god.

Send meg gjerne en mail på lodgen@lodgenspiseri.no så får vi løst opp dette.

Anmeldt 30. desember 2019

5 personer i voksen alder bestilte bord en søndag kveld! Vi ankom restauranten, bordet sto klart og før vi rakk og sette oss hadde vi servitørens oppmerksomhet. Fikk tilbud om noe godt å drikke. Menyene kom på bordet, ikke omfattende, men spennende! Vi bestilte forretter og hovedrett! Cappacio, Spikje platte, Torsk og Hjort. Alt servert med kunstnerisk mellomrom. God anbefaling for drikke! Maten var en opplevelse, dette er ikke bløff, en opplevelse. Micke som er sjefskokk må ha skikkelig styr på dette! Kanskje også viktig, middagen er «affordable», dvs vi kan lett lage en budsjett uke på Lodgen. Takk for maten vi kommer tilbake.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Johnny C
Lodgen S, Leder  på Lodgen Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. desember 2019

Tusen takk for din anmeldelse. Den blir sendt videre til våre fantastiske kolleger.

Godt Nytt År!

Anmeldt 11. desember 2019

Ble tatt imot av en kjempehyggelig og kunnskapsrik servitør og fikk servert fantastisk god mat; herlig opplevelse på en tirsdagskveld i Hemsedal.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 302ninae
Lodgen S, Daglig leder på Lodgen Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2019

Takk for en hyggelig tilbakemelding.
Håper vi får mulighet til å ta vare på deg/dere en annen gang.

Anmeldt 15. november 2019

maten tok lang tid å komme, de hadde ikke fått bestillingen riktig og det var ingen ledige sitteplasser inne, så vi måtte sitte ute og bli kalde

Dato for besøk: april 2019
Takk, sofieteigen
Lodgen S, Leder  på Lodgen Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2019

Hei Sofie,

Fikk du snakket med oss på plass om disse tingen??

Reisende som så på Lodgen Spiseri, så også på

Hemsedal, Hemsedal kommune

Har du vært i Lodgen Spiseri? Del dine erfaringer!