Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pommes smakte kunn gammal olje. Drypte fett og var seig . Smakte harsk olje”
Anmeldelse av Kroken Bar & Bistro

Kroken Bar & Bistro
Vurdert som nr. 2 av 24 Restauranter i Hemsedal
Prisklasse: USD 5 - USD 35
Beskrivelse: Kom å prøv vår nye sommermeny. Vi har noe for alle ! Velkommen
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Kom å prøv vår nye sommermeny. Vi har noe for alle ! Velkommen
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Pommes smakte kunn gammal olje. Drypte fett og var seig . Smakte harsk olje
Fett ekkelt dårlig service. Sdrvitør begynte diskutere å forklarte eg tok feil. Ja ja.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 980oled
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 62 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Kjempegode hamburgere og fries, men det er mye annet på menyen også, samt godt utvalg av øl og vin. Varm og intim atmosfære. Stopper garantert her igjen!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, everthesolivagant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. desember 2017

Var her en lørdag tidlig i desember. Bestilte bord på websiden og fikk svar etter veldig kort tid.

Det er et ganske trivelig lokale. Hyggelig og oppmerksom betjening. Maten kom etter grei tid og var absolutt godkjent. Gikk for carpaccio til forrett. God porsjon og velsmakende. Andebrystet til hovedrett var absolutt godkjent, men går ikke inn som det helt beste andebryst som er spist. Sjokoladefondanten til dessert var perfekt.

Alt i alt en bra opplevelse.

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Rein-AmundS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. oktober 2017

Vi har vært her før og kom tilbake. Denne uken er det ikke mye folk i Hemsedal. I restauranten er det rolig. Vi fikk gode hamburgere og pommes-frites med søtpoteter. Hyggelig betjening. Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Voyagian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. september 2017

Veldig burger med mulighet til å velge godt tilbehør, som søtpoteter. God risotto. Ligger like ved hovedveien. Morsomme sittegrupper inne, trivelige folk som jobber der. Kommer nok tilbake neste gang jeg er i Hemsedal.

Dato for besøk: september 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Brevdue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kroken Bar & Bistro, så også på

Hemsedal, Hemsedal kommune
Hemsedal, Hemsedal kommune
 
Hemsedal, Hemsedal kommune
Hemsedal, Hemsedal kommune
 

Har du vært i Kroken Bar & Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.