Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En herlig plass på jorden.”
Anmeldelse av Kroken Bar & Bistro

Kroken Bar & Bistro
Vurdert som nr. 2 av 25 Restauranter i Hemsedal
Prisklasse: USD 6 - USD 42
Beskrivelse: Kom å prøv vår nye sommermeny. Vi har noe for alle ! Velkommen
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Kom å prøv vår nye sommermeny. Vi har noe for alle ! Velkommen
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

En herlig plass på jorden. Perfekt stopp når en er i Hemsedal eller passerer på reise videre. God mat og god bevertning.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 769andersc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 58 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Noen av de bedre burger vi har spist på lenge.
Var her med 2 ungdommer på 19 og 15. Alle syntes det samme.
Veldig hyggelige servitører.
Kommer vi tilbake til hemsedal vit vi hvor vi spiser

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Veronica T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Vi fikk supergod kvalitetsburger og topp stemning på en fredag. Tenker dette må være beste burgeren i Hemsedal.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, chriscross66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Jeg ble ikke imponert. Det var kanskje dumt å sitte slik at jeg hadde innsyn til kjøkken og kokk, for jeg så at hun tok i all maten innimellom vasking av gulv blant annet. Betjeningen var hyggelig, men maten var kun OK. Burgeren kom innpakket i papir - det så ut som takeaway. Pommes frites bestod av tynne og innskrumpete, små potetstrimler og dynket i olje. De smakte søtt som søtpotet, men var vanlig pommes frites. Jeg besøker nok dessverre ikke dette stedet en gang til.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, heidil339
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Gode elgkarbonader, og hun som spiste pannekaker var også kjempefornøyd! Rask og hyggelig service. Anbefales

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Passport286122
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kroken Bar & Bistro, så også på

Hemsedal, Hemsedal kommune
 
Hemsedal, Hemsedal kommune
Hemsedal, Hemsedal kommune
 

Har du vært i Kroken Bar & Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din