Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat.”
Anmeldelse av Ming Beijing House

Ming Beijing House
Vurdert som nr. 7 av 17 Restauranter i Gol
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Alltid god mat. Spiser her 3-4 ganger i året, og blir aldri skuffet. Rask servering og lave priser. Bedre blir det ikke.

Dato for besøk: november 2018
Takk, ArneJ21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (71)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3236 av 71 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Alltid god mat og ferske grønnsaker.
Lammerettene er veldig møre og gode :)
Vennlig stab, og god service

Dato for besøk: august 2018
Takk, benteu2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018

Besøkte Ming Beijing House for første gang. det blir ikke den siste! Valgte den dyreste 4-retters menyen (kun kr 365). Først stor vårrull (selv byttet jeg til Peking-suppe), deretter kylling i sursøt saus, frityrstekt and i syrlig saus, fritert banan og kaffe. Nydelig og rimelig mat. Godt besøkt restaurant. Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Norwegian_couple4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2018

Servicen er alltid bra . Vi bruker og takeaway i blant og alt er like bra. Kort ventetid og hyggelige lokaler. Det er og bord ute for de som vil sitte i friluft.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, margitwm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Vi ble tatt godt imot, og henvist til et bord. Det tok en god stund før servitøren kom tilbake for bestilling av mat og drikke. Det hadde vært en fordel og tatt drikkebestilling med en gang, det var veldig varmt den dagen, men vi fikk kun menyene, og goood tid til å velge hva vi ville ha. Maten og drikke kom da kjapt nok, og det var rikelige porsjoner. Men den var overraskende mild til kinamat å være, og strimlet biffkjøtt var skåret langsmed fibrene i kjøttet. Dette ga seige og trevlete resultat, som ble litt slitsomme å spise. Desserten var, i likhet med middagen av rikelig størrelse, og både delikat og velsmakende. Personalet er tilstedeværende og effektive. Kanskje litt FOR effektive, de rydder bort tallerknene i samme sekund siste gaffelbit forlater den, de venter ikke til alle ved bordet er ferdige med sin rett. Alt i alt; Vi ble mette, til en grei pris. Men heller ikke noe mer.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Tore S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ming Beijing House, så også på

 

Har du vært i Ming Beijing House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.