“For en smaksopplevelse!!”
Anmeldelse av Ming Beijing House

Ming Beijing House
Vurdert som nr. 6 av 29 Restauranter i Gol
Anmeldt 26. november 2019 via mobile enheter

Bestilte nr 51 og nr 60, store porsjoner og for en smaksopplevelse! Aldri vært i Gol, men kommer definitivt tilbake for å spise her😍 Blid betjening og vi fikk maten veldig raskt.

Dato for besøk: november 2019
3  Takk, aiinab27

Anmeldt 11. oktober 2019 via mobile enheter

Har vært her at par ganger. God mat, rask servering, OK priser, men ikke veldig blide og serviceinnstilt personale.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, KjellPT
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi spiste middag her i juli, to voksne og 1 barn på 4 år. Barnemeny var ikke å anbefale. Så bestilte vårruller (forett) til min sønn. Maten kom ganske kjapt og smakte helt greit, vi hadde innbakt kylling. Litt lite ris som fulgte med. Men smaken var god.

Takk, 340madelenj
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Størrelsen på porsjonene er greie, men maten er smakløs. Barnemenyen er begredelig, noe så enkelt som pommes frites og pølse klarer de ikke lage. Lite serviceinnstilt personale, virker sure og gretne.

1  Takk, exilition
Anmeldt 12. juli 2019

Hyggelig sted, men å dra hit med barn det er ikke å anbefale. Barnemenyen består av diverse pommes frites varianter. Ikke noe kina-meny av betydning. Fikk satt sammen en barnemeny, men den kosta flesk.

Takk, LMMauset

Reisende som så på Ming Beijing House, så også på

Har du vært i Ming Beijing House? Del dine erfaringer!