“Helt ok”
Anmeldelse av Ming Beijing House

Ming Beijing House
Vurdert som nr. 6 av 29 Restauranter i Gol
Anmeldt 16. juli 2020

Blei møtt av ei stressa/sur dame ved annkomst. Blei peika bort på bordet vi skulle sitte.. Stive priser, store porsjoner. Men lite fornøgd med maten, smakte rett og slett ikke så godt.
Ein del fluger inne i resturanten.

3  Takk, Ungturist1

Anmeldt 8. juli 2020

Makan til dårlig service. Kelneren satt maten midt på bordet, uten å dele den ut. Sur var hun også. Tror ikke hun likte oss. Vi kjøpte mat tl 7 personer, så de tjente litt på oss. Blir lenge til neste gang.

2  Takk, siriha2020
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Vi kom sent på kvelden til Gol og det begrenset hva vi hadde av valg, men heldigvis hadde MBH god mat og bra opsjoner. Vi spiste både våruller og andre retter og alle var fornøyde. Betjeningen var hyggelige og flinke.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, arildth
Anmeldt 22. mai 2020 via mobile enheter

Velsmakende og rause porsjoner til greie priser. Ikke utpreget hyggelige omgivelser og litt traust meny men et helt greit valg om man er sulten på «Kina-mat».

Dato for besøk: mai 2020
Takk, torerikb2016
Anmeldt 30. mars 2020

Alltid fantastisk service!! av blide og effektive ansatte. Svært koselig familiebedrift, med supergod mat i store porsjoner.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, karianne ø

Reisende som så på Ming Beijing House, så også på

Har du vært i Ming Beijing House? Del dine erfaringer!