“Utrolig dårlig Service”
Anmeldelse av Ming Beijing House

Ming Beijing House
Vurdert som nr. 6 av 29 Restauranter i Gol
Anmeldt 22. september 2020

Maken til muggen dame som møtte oss i døren .Sur og uhøflig betjening med dårlig serviceinnstilling. Vi valgte å ikke spise her og kommer heller aldri til å dra hit igjen. Ble helt sjokkert over hvor dårlig service det var her!! Anbefales å styre unna denne restauranten dersom du ønsker å dra til ett sted hvor betjeningen bryr seg om sine kunder. Stiv pris. De klarte verken å lage medium sterk biff chopsuey eller tilby isvann.

Dato for besøk: september 2020
4  Takk, 461gamerk

Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Vi har vært på så mange restauranter opp igjennom, men må si jeg sitter igjen med en nokså dårlig opplevelse etter å ha vært her. Kundeservicen virket okei helt til vi fikk maten servert. Vi måtte til og med ha betalt ekstra for å få isbiter i drikken våres. Skal man dele en rett og spør om en ekstra tallerken så skal de søren i meg ha 50kr ekstra for det også.
Jeg bestille meg STEKT kylling og ris med grønnsaker. Dette har jeg spist så utallige mange ganger andre steder. Det jeg ble servert var kokt ris med bløte og slappe grønnsaker. Kyllingen smakte bare vann den også.
Det var ikke et eneste tegn fra de å spørre oss om maten smakte heller.
Så jeg gikk bort til de ved kjøkkenet å sa «unnskyld, men dette var ikke det jeg bestilte»
Da tok hun tallerkenen å begynte å rote rundt i maten for å dra alt på ene siden, for så å si at jeg nesten hadde spist opp alt sammen?! Jeg smakte kun på maten før jeg ga den tilbake til de.
En av damene som jobbet der begynte å kjefte for at jeg ikke syntes noe om maten. Makan til kundeservice. Følte dette veldig ubehagelig så jeg måtte spør samboer om å gå bort til kassen å betale alene. Måtte enda betale 50kr for maten jeg leverte til de.

Her trengs det full opplæring innenfor kundeservice hvert fall.
Å prisene er skyhøye i forhold til skvalet man får servert.

Styr unna denne restauranten....

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, celinegottenborg
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Anbefales ikke, dårlig kunde service .
Trenger mye mere opplæring på kunde service inne restaurant bransjen

2  Takk, 963elin12345
Anmeldt 22. august 2020

Sørvisinnstilt og smilande betjening. Lite ventetid og nydeleg mat. Fin atmosfære, reinsleg lokale. Vi var særs nøgde etter måltidet og oppholdet på denne restauranten.

Takk, Hjk13456
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Sur og uhøflig betjening med dårlig serviceinnstilling. Valgte å ikke spise her og kommer heller aldri til å dra hit igjen. Ble helt sjokkert over hvor dårlig service det var her!! Anbefales å styre unna denne restauranten dersom du ønsker å dra til ett sted hvor betjeningen bryr seg om sine kunder. Stiv pris. De klarte verken å lage sterk biff chopsuey eller tilby isvann.

3  Takk, malin1k

Reisende som så på Ming Beijing House, så også på

Har du vært i Ming Beijing House? Del dine erfaringer!