Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 95
CheapTicketsUSD 95
TravelocityUSD 95
Orbitz.comUSD 95
TripadvisorUSD 95
Snaptravel
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (44)
Filtrer anmeldelser
44 resultater
Vurdering fra reisende
41
3
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41
3
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 44 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2020

Skikkelig fine bygninger med historie. Gjennomført og genuint dekorert med eldre antikviteter. Koselig g snilt personell. Den så kalte "enkle frukosten"var kjempefin. Vi ønsker at vi hadde booket flere netter.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 832susannab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Magisk plass att bo på. Leiligheten var ren og meget koselig med hyggelig kjøkkenkrok. Stort bad innredet i gammel stil. Stor seng. Det går en rød tråd i innredningen i leiligheten. Allt på denne gården er gjennomført fra A-Å. Fantastisk frokost i låven, låven som er et kapittel for seg selv og må oppleves. Kort vei til sentrum. Familjen Helsa med personale gjør allt riktig! Kommer absolutt tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, LasseN214
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Vi startet norgesferie 2020 i Gol og fant Hesla Gård på nettet. Vi overnattet i Kårboligen og hadde en utrolig sjarmerende opplevelse. Innehaveren tok oss i mot med åpne armer og gjorde alt for at vi skulle ha det bra. Frokost ble servert i hagen med klukkende høner som gikk rundt på tunet og som selv bidro med egg til måltidet.
Så mye mer personlig og koselig enn et hotellrom.... anbefales på det sterkeste;)

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, arildth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Var litt tilfeldig at vi overnattet her, men det var en meget positiv opplevelse. Stor og fin leilighet, rent og ryddig med gode senger. Flott tun med mye fint å se og oppleve. Små sittegruppe rundt på området og driftsbygningen er veldig flott innredet. Topp dette med nydelig frokost og trivlig betjening, så har du oppholdet på Hesla Gård. Gleder oss til neste besøk

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 17stigb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2019 via mobile enheter

Jeg, kona og sønnen på 11 år booket en overnatting på Hesla gård. Vi bodde i en stor og fin leilighet med kjøkken, stue, soverom og bad. Rent og fint. Nydelig frokost ble servert i fjøset. Et stille og behagelig sted som ligger landlig til rett utenfor Gol sentrum. Vi takker for er fint opphold.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, tveier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser