Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 93
TravelocityUSD 93
Agoda.comUSD 150
Orbitz.comUSD 93
Trip.comUSD 93
HurbUSD 93
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (45)
Filtrer anmeldelser
45 resultater
Vurdering fra reisende
42
3
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
42
3
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 45 anmeldelser
Anmeldt 23. juni 2021

Dette er noe av det flotteste vi har opplevd på turene våre. Hesla Gård i Gol. En helt nydelig gjennomført gård med en perfekt kombinasjon av det historiske og det moderne, komfortable. Vi bodde i Kårhuset, i en komplett leilighet med alt man trenger. Svær terrasse, nydelig bad, romantisk fra a til å. Så kom frokosten!! Dette har vi ikke opplevd maken til. Vi spiste i fjøset, fikk helt fabelaktige råvarer, enormt utvalg av alt og ikke minst den herligste bevertning vi har vært borti. Tusen takk, dette må bare så mange så mulig oppleve!!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, marjab770
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mai 2021 via mobile enheter

Fantastisk vert som tok oss imot. Vi fikk bo i et sjarmerende stabbur med en fantastisk deilig seng. Sov som en konge.

Hjemmebakt brød servert på døren til frokost.

Hagen soner til disposisjon er en virkelig oase å slappe av i etter en fjelltur på Golsfjellet.

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Håkan L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Vi hadde en utenom det vanlige overnattings opplevelse på gjestfrie Hesla Gård. Et fantastisk gårds tun med mange gamle hus og stabbur innredet i gammel bondestil, utrolig koselig!!
Frokosten var helt ubeskrivelig, en varm sommer morgen. Det ble ute frokost mellom epletrærne i hagen for alle gjestene. Hønsene gikk og vandret mellom bordene og vi fikk servert nydelig frokost til hvert bord. En eventyrlig opplevelse, vi ikke har opplevd før. Kan anbefales!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 17vibekem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2020

Skikkelig fine bygninger med historie. Gjennomført og genuint dekorert med eldre antikviteter. Koselig g snilt personell. Den så kalte "enkle frukosten"var kjempefin. Vi ønsker at vi hadde booket flere netter.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 832susannab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020

Magisk plass att bo på. Leiligheten var ren og meget koselig med hyggelig kjøkkenkrok. Stort bad innredet i gammel stil. Stor seng. Det går en rød tråd i innredningen i leiligheten. Allt på denne gården er gjennomført fra A-Å. Fantastisk frokost i låven, låven som er et kapittel for seg selv og må oppleves. Kort vei til sentrum. Familjen Helsa med personale gjør allt riktig! Kommer absolutt tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, LasseN214
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser