Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middels”
Anmeldelse av Erik's Grill & Sportsbar

Erik's Grill & Sportsbar
Vurdert som nr. 11 av 14 Restauranter i Gol
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Deilig å sitte utenfor i solen. Kl 1600 på en sommerhverdag var det behagelig få der. Maten og servicen er gjennomsnittlig. Litt små porsjoner, savner mer grønnsaker og andre alternativer enn friterte poteter/chips. Godt kjøtt.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, HalT672
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 15 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet i Hallingdal og på veien dit, så stoppet vi her for å spise middag. Sønnen min hadde pannekaker, jeg hadde Oksefilet, mens kona hadde Baconburger. Oksefileten synes jeg var overpriset og at det var lite attåt, men god lell. De andre syntes at maten var godt
Morsom servitør hadde vi også.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Skulle ha et lite måltid på reise over til Vestlandet. Valget falt på italiensk pizza (de var tomme for mye annet, blant annet hamburger...). Bestilte pizza med parmaskinke og ruccolasalat. Fikk en steinhard pizza, toppet med ISSALAT, som hadde vært med inne i ovnen. Dette var triste greier, angret for vi ikke joinet de andre i reisefølget, som spiste kebab fra gatekjøkkenet rett over gata. De var meget fornøyde!!

Dato for besøk: august 2019
Takk, 921benteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019

Vi fikk ikkje plasser med det første, ble plasert med baren ventet i 1 halv time ingen kom, folk som kom etter oss fikk plasser. Til slutt måtte me spørre igjen om me kunne få plasser pizzaen var liten, for liten når man tenker på pris 200+ for ein medium pizza. Og ikkje nokk med det pizzaen hadde fult med mel på bunnen. Ikkje verdt pengene i det heletatt.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Anmeldelser30000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Vanvittig lang ventetid og bare en helt ok middag. Vi ventet i 45 minutter på maten. 2åringen sovnet nesten ved bordet.

Servitørene kom ikke å spurte om maten var god engang.

Problemet var 1 kokk på 5 servitører. Det regnestykket får ikke jeg til å gå opp....

Dårlig totalvurdering. Burgeren hadde en hel løk på seg og friesene var for mye stekt

Dato for besøk: juli 2019
Takk, h_konk396
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Erik's Grill & Sportsbar, så også på

 

Har du vært i Erik's Grill & Sportsbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din