Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig”
Anmeldelse av Erik's Grill & Sportsbar

Erik's Grill & Sportsbar
Vurdert som nr. 11 av 14 Restauranter i Gol
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020

Satt oss ute, men fant ingen bord som var rene, så vi tok ett og regnet med at det ble vasket når vi satt oss der. Det ble det ikke. Servitør tok bestilling, og kom med drikke. Han hadde med drikke til et annet bord og, som han veltet. Vi fikk da litt ekstra brus og banneord servert. Kom litt senere og tørket gulvet, men ikke brusen han hadde sølt på bordet.. vi ventet lenge på maten. 3 bleke burgere med litt chips ved siden av. Uinteressert servitør som enten hadde en dårlig dag, eller ikke trivdes i jobben sin.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 938martheu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 15 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Koselig restaurant, med god mat. Desverre fraværende personale som ikke har fått skikkelig opplæring. Uoppmerksomme og uerfarne servitører. Snakket mye seg imellom uten å følge med på gjestene. Visste ikke hva rettene i menyen var.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, t0rhildb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Deilig å sitte utenfor i solen. Kl 1600 på en sommerhverdag var det behagelig få der. Maten og servicen er gjennomsnittlig. Litt små porsjoner, savner mer grønnsaker og andre alternativer enn friterte poteter/chips. Godt kjøtt.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, HalT672
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet i Hallingdal og på veien dit, så stoppet vi her for å spise middag. Sønnen min hadde pannekaker, jeg hadde Oksefilet, mens kona hadde Baconburger. Oksefileten synes jeg var overpriset og at det var lite attåt, men god lell. De andre syntes at maten var godt
Morsom servitør hadde vi også.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Skulle ha et lite måltid på reise over til Vestlandet. Valget falt på italiensk pizza (de var tomme for mye annet, blant annet hamburger...). Bestilte pizza med parmaskinke og ruccolasalat. Fikk en steinhard pizza, toppet med ISSALAT, som hadde vært med inne i ovnen. Dette var triste greier, angret for vi ikke joinet de andre i reisefølget, som spiste kebab fra gatekjøkkenet rett over gata. De var meget fornøyde!!

Dato for besøk: august 2019
Takk, 921benteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Erik's Grill & Sportsbar, så også på

 

Har du vært i Erik's Grill & Sportsbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din