“Nytter ikke å være sulte skal man dit”
Anmeldelse av Erik's Grill & Sportsbar

Erik's Grill & Sportsbar
Vurdert som nr. 14 av 29 Restauranter i Gol
Anmeldt 10. august 2020

Forferdelig dårlig servise,, tok et en evighet før det kom noen å tok bestilling,de kom etter at vi var inne å sa i fra, å gråvær det ledende å vente på maten , å da den endelig kom så hadde han glemt bestikk ,
Kommer straks så han , men glemte det på turen inn , måtte inn å hente det selv, var ingen beklagelse å få neida bare et surt blikk,

Kommer aldri til å spise der igen , å ikke var det mye folk der,, hilsen inge

1  Takk, Opel1999

Anmeldt 31. juli 2020

Satt oss ute, men fant ingen bord som var rene, så vi tok ett og regnet med at det ble vasket når vi satt oss der. Det ble det ikke. Servitør tok bestilling, og kom med drikke. Han hadde med drikke til et annet bord og, som han veltet. Vi fikk da litt ekstra brus og banneord servert. Kom litt senere og tørket gulvet, men ikke brusen han hadde sølt på bordet.. vi ventet lenge på maten. 3 bleke burgere med litt chips ved siden av. Uinteressert servitør som enten hadde en dårlig dag, eller ikke trivdes i jobben sin.

Takk, 938martheu
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Koselig restaurant, med god mat. Desverre fraværende personale som ikke har fått skikkelig opplæring. Uoppmerksomme og uerfarne servitører. Snakket mye seg imellom uten å følge med på gjestene. Visste ikke hva rettene i menyen var.

Takk, t0rhildb
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Deilig å sitte utenfor i solen. Kl 1600 på en sommerhverdag var det behagelig få der. Maten og servicen er gjennomsnittlig. Litt små porsjoner, savner mer grønnsaker og andre alternativer enn friterte poteter/chips. Godt kjøtt.

3  Takk, HalT672
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet i Hallingdal og på veien dit, så stoppet vi her for å spise middag. Sønnen min hadde pannekaker, jeg hadde Oksefilet, mens kona hadde Baconburger. Oksefileten synes jeg var overpriset og at det var lite attåt, men god lell. De andre syntes at maten var godt
Morsom servitør hadde vi også.

Takk, AST81

Reisende som så på Erik's Grill & Sportsbar, så også på

Har du vært i Erik's Grill & Sportsbar? Del dine erfaringer!