Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nytter ikke å være sulte skal man dit”
Anmeldelse av Erik's Grill & Sportsbar

Erik's Grill & Sportsbar
Vurdert som nr. 10 av 14 Restauranter i Gol
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2020

Forferdelig dårlig servise,, tok et en evighet før det kom noen å tok bestilling,de kom etter at vi var inne å sa i fra, å gråvær det ledende å vente på maten , å da den endelig kom så hadde han glemt bestikk ,
Kommer straks så han , men glemte det på turen inn , måtte inn å hente det selv, var ingen beklagelse å få neida bare et surt blikk,

Kommer aldri til å spise der igen , å ikke var det mye folk der,, hilsen inge

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Opel1999
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 15 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020

Satt oss ute, men fant ingen bord som var rene, så vi tok ett og regnet med at det ble vasket når vi satt oss der. Det ble det ikke. Servitør tok bestilling, og kom med drikke. Han hadde med drikke til et annet bord og, som han veltet. Vi fikk da litt ekstra brus og banneord servert. Kom litt senere og tørket gulvet, men ikke brusen han hadde sølt på bordet.. vi ventet lenge på maten. 3 bleke burgere med litt chips ved siden av. Uinteressert servitør som enten hadde en dårlig dag, eller ikke trivdes i jobben sin.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 938martheu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Koselig restaurant, med god mat. Desverre fraværende personale som ikke har fått skikkelig opplæring. Uoppmerksomme og uerfarne servitører. Snakket mye seg imellom uten å følge med på gjestene. Visste ikke hva rettene i menyen var.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, t0rhildb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Deilig å sitte utenfor i solen. Kl 1600 på en sommerhverdag var det behagelig få der. Maten og servicen er gjennomsnittlig. Litt små porsjoner, savner mer grønnsaker og andre alternativer enn friterte poteter/chips. Godt kjøtt.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, HalT672
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet i Hallingdal og på veien dit, så stoppet vi her for å spise middag. Sønnen min hadde pannekaker, jeg hadde Oksefilet, mens kona hadde Baconburger. Oksefileten synes jeg var overpriset og at det var lite attåt, men god lell. De andre syntes at maten var godt
Morsom servitør hadde vi også.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Erik's Grill & Sportsbar, så også på

 

Har du vært i Erik's Grill & Sportsbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din