Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjekk posen før du reiser derfra.”
Anmeldelse av Burger King Gol

Burger King Gol
Vurdert som nr. 13 av 17 Restauranter i Gol
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. september 2021 via mobile enheter

Et lite tips: Det lønner seg alltid å sjekke posen før du reiser derfra. Det mangler ofte noe, men det du får smaker heldigvis godt.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Jet44084507722
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 21 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Bestilte en salat som var meget skuffende, og overpriset!!!!d hele var en neve med noe salat og mesteparten var slapp og begynt å råtne, d var hele 2 agurk skiver og 1 cherrytomat som var delt på midten og det hele toppet seg med håret som lå inni og dressingen som skal følge med var tom så jeg måtte kjøpe en utenom til 7 kr! Chilli chees en var for mye stekt som vanlig og ble derfor ikke flytende ost inni men tørr… vi var to stk men fikk bare en gaffel med… mannen hadde pommesfrites med jalapeño og ost men fikk hele 3 biter jalapeño og nesten ikke ost den ene stjernen er kun for den hyggelige gutten i kassen!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Lenelove
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021

Denne gjengen skuffer alltid. Selv en liten is tar har flaut lang tid å få. Ventet i dag 40 min, bor i nærheten og dette er dessverre ikke første gang. Vært her 6-7 ganger siste året, alltid minst en halv time ventetid. Lokal ledelse virker ikke å ha kontroll. Skuffende.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 591eirikl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021

Vi besøkte restaurant mandag og ventet over en time,, forsøkte igjen i dag med drive tru... . Håper ledelsen tar tak og gjør noe med situasjonen. Trist at dette rammer ansatte og ikke minst gjester..

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 780fr_ydisv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021

Ryddig og moderne BK som kun er 1-2 år gammel. Ingenting å si på maten. Du får det du forventer fra BK.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, jmv1983aaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Burger King Gol, så også på

 

Har du vært i Burger King Gol? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.