“Må være den dårligste Burger King i Norge”
Anmeldelse av Burger King

Burger King
Vurdert som nr. 16 av 29 Restauranter i Gol
Beskrivelse: Well-known fast-food chain serving grilled burgers, fries & shakes
Beskrivelse: Well-known fast-food chain serving grilled burgers, fries & shakes
Anmeldt 31. mars 2024 via mobile enheter

Forferdelig service. Hver gang vi stopper her for å lade så får vi alltid kald mat, selv om det er lite folk. Det er alltid veldig møkkete. Toalettene ser sjeldent renhold.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Line S

2024 av 46 anmeldelser

Anmeldt 3. desember 2023

Tilfeldighetene ville at jeg var her to ganger ila 7 dager. Første gang i drive thru. Her manglet både sugerør og dipsaus. Oppdaget det heldigvis før avreise. Det jeg ikke oppdaget før avreise var derimot at sjokoladesmaken jeg bestilte var jordbær… gang nr 2, bestilte og spiste inne (for å være på den sikre side) måtte vente 20 minutter, nuggetsene var kalde, og crispy chicken’en jeg bestilte kom som en vanlig cheeseburger. Heldigvis ble brusen riktig - den man henter selv i dispenser…. :) Ellers møkket resturant - og mange ansatte på jobb som virrer rundt som hodeløse høns.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Journey11751137080
Anmeldt 6. oktober 2023

bruker altfor lang tid på og lage maten og bordene er ikke vasket! venta i 20 min på maten og maten var kald.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, elisa p
Anmeldt 22. februar 2023

Restauranten bærer preg av dårlig renhold. Toalettene er skitne, flisene bak toalettet er tilgriset og ser ikke ut til å ha blitt vasket noen gang.
Hvis dette gjenspeiler renholdet i testen av bygget ville jeg aldri ha bestilt mat her

Dato for besøk: februar 2023
Takk, 836marif
Anmeldt 10. november 2022

Gammel burger, salat var vassen og usmeltet ost i tillegg til mangler dipp. Pomfritten var også kald. Det er greit en ikkje kan forvente 5 stjernes måltid. Men her var de uspiselig.

Dato for besøk: november 2022
Takk, norwayn2022

Reisende som så på Burger King, så også på

Har du vært i Burger King? Del dine erfaringer!