Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 2 300
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Expedia.com
kr 2 300
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
Hotels.com
kr 2 300
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
resamuel
Oslo, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 8. feb. 2019
Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
4,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerService
3,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 2 200
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 2 200
  • Vio.com
11.4 km fra Storefjell Resort Hotel
Gratis Wi-Fi
Tripadvisor
kr 959
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 959
  • eDreams
11.4 km fra Storefjell Resort Hotel
Gol old Stave Church
Tripadvisor
kr 1 120
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • eDreams
11.9 km fra Storefjell Resort Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Gedeckter Tisch im Speisesaal
Vio.com
  • Booking.com
2.0 km fra Storefjell Resort Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • eDreams
  • Agoda.com
  • Priceline
4.0 km fra Storefjell Resort Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
2.0 km fra Storefjell Resort Hotel
Booking.com
    9.8 km fra Storefjell Resort Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Vio.com
    • eDreams
    • Lol.travel
    11.5 km fra Storefjell Resort Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    • Agoda.com
    2.6 km fra Storefjell Resort Hotel
    eDreams
    • Agoda.com
    11.6 km fra Storefjell Resort Hotel
    Se flere hoteller i Gol
    Anmeldelser (530)
    Filtrer anmeldelser
    530 resultater
    Vurdering fra reisende
    265
    165
    64
    32
    4
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    265
    165
    64
    32
    4
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    4651 av 530 anmeldelser
    Anmeldt 15. januar 2019

    Hotellet som har alt!! Sykkelutleie, merkede turløyper sommer og vinter, spa, flere svømmebasseng, sauna, barer/puber, spillehaller, utendørs massasjebad, mange flotte rom, konferanselokaler, lavoer, skiheiser/slalomanlegg, hesteridning og fantastisk mat for nevne noe!! . Er her flere ganger i året - og det kommer jeg til å fortsette med!!

    Dato for oppholdet: desember 2018
    2  Takk, Heidi E
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 3. desember 2018

    14 mil hver vei - bare for å spise en god middag og bli til neste morgen. I virkeligheten, for å få et avbrekk i hverdagen. Det var dekket for julemiddag og vi skulle bare ønsket vi hadde plass til mye mer. Smakfullt og utrolig mye å velge mellom.
    4 brødre driver hotellet, med hvert sitt anvarsområde, 30 tusen kvm og 90 ansatte! Et av de beste hotellene vi har besøkt. Pratet med 10 av de ansatte. Alle var veldig hyggelige, og viste oppriktig interesse for sine besøkende.
    "Storefjell la ut agnet - og har fått oss på kroken"!

    Dato for oppholdet: november 2018
    Takk, lysthus
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 22. september 2018

    Dette stedet er digert og jeg er usikker på om én natts opphold er nok til å gi en bedømning. Men uansett, dette stedet har svært stor kapasitet og serverer digre lunsjer med alt du kan tenke deg av god mat. Ikke spesielt inspirert på salatfronten, men vi er jo på fjellet. Trimrommet var så trangt at jeg valgte å stå over. Interøret er skikkelig glorete, du blir nesten slått i bakken av de forskjellige stilene og fargene. Mitt råd er et kritisk blikk på sofaer, gulvdekor og annet interiør. Dette var ikke bra. Jeg følte meg hensatt til en nattklubb i Ukraina. Mulig jeg fornærmer ukranierne da. Legger ved et bilde av Harley Davidson-skiltet på veggen. Kan noen svare - hva er poenget?

    Dato for oppholdet: september 2018
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Sovekvalitet
      • Renslighet
      • Service
    5  Takk, Harald N
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

    Her har tiden stått stille.

    Slitt, gammeldags og mindre stil enn tidligere. Var her for 20 år siden og alt er omtrent som da, bare mer slitt. Det er et flott område med turmuligheter i fleng, så opplevelsen kan bli bra på tross av at selve hotellet nok vill streve med å oppnå 4 stjerner.

    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, 472knutv
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 6. august 2018

    Danse helg med Ingemars og Holmsve, ble utrolig fin med nydelig mat og god stemning. Kveldene ble avsluttet av en helt utrolig festlig pianist, som vekket opp igjen trøtte og slitne folk med sin enorme entusiastiske humør.

    Dato for oppholdet: august 2018
    1  Takk, Helen680
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser