Tre dager på Storefjell Resort kan bli en opplevelse. Vi var veldig heldige med været de tre dagene vi bodde her. Sol og fin temperatur hver dag, noe som gjorde at vi med glede kunne ta våre fjellturer i det flotte turområdet på Golsfjellet. Flotte turløyper, godt oppmerket og med et perfekt utgangspunkt fra døra på hotellet.
Egentlig er det kanskje vanskelig å finne et annet hotell her i Norge med slik kvaliteter som Storefjell har for de av oss som trives med fjellturer fra et hotell litt utenom det vanlige.
Vi hadde et helt standard rom, ikke noe luksus av noen art. Men vi opplevde hotelloppholdet som en opplevelse. Mange og små momenter bidro til dette. Maten og hvordan frokost og middag ble servert i disse «coronatider» er vi virkelig imponert over. Maten i seg selv var en opplevelse, og vi gledet oss til hvert måltid. Spisesalen, resepsjonen og alle de øvrige rom var stilfulle og komfortable. Underholdningen var hyggelig, og både store og små virket som de var godt fornøyde med alle de tilbud som fantes i og utenfor hotellet. Vi planlegger nå et senere familietreff på Storefjell Resort som kanskje er en litt «ukjent perle» for mange trøndere. Vi kommer i hvertfall gjerne tilbake hit. Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering