Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 187
Vis tilbud
Booking.com
USD 188
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 187
Vis tilbud
CheapTicketsUSD 187
Orbitz.comUSD 187
TravelocityUSD 187
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (509)
Filtrer anmeldelser
509 resultater
Vurdering fra reisende
259
164
60
23
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
259
164
60
23
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 509 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Tre dager på Storefjell Resort kan bli en opplevelse. Vi var veldig heldige med været de tre dagene vi bodde her. Sol og fin temperatur hver dag, noe som gjorde at vi med glede kunne ta våre fjellturer i det flotte turområdet på Golsfjellet. Flotte turløyper, godt oppmerket og med et perfekt utgangspunkt fra døra på hotellet.
Egentlig er det kanskje vanskelig å finne et annet hotell her i Norge med slik kvaliteter som Storefjell har for de av oss som trives med fjellturer fra et hotell litt utenom det vanlige.
Vi hadde et helt standard rom, ikke noe luksus av noen art. Men vi opplevde hotelloppholdet som en opplevelse. Mange og små momenter bidro til dette. Maten og hvordan frokost og middag ble servert i disse «coronatider» er vi virkelig imponert over. Maten i seg selv var en opplevelse, og vi gledet oss til hvert måltid. Spisesalen, resepsjonen og alle de øvrige rom var stilfulle og komfortable. Underholdningen var hyggelig, og både store og små virket som de var godt fornøyde med alle de tilbud som fantes i og utenfor hotellet. Vi planlegger nå et senere familietreff på Storefjell Resort som kanskje er en litt «ukjent perle» for mange trøndere. Vi kommer i hvertfall gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Heigen47
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde to netter her. Betjeningen var trivelig og maten, både frokost, lunsj (a la carte) og middagsbuffet var bra. Eneste minus var juicemaskin med mye vann, så smaken ble deretter.
Litt «slitent» rom men topp renhold gjør det til en god opplevelse.

Badeanlegget er slitent men bra. Men, mange snakket om det litt for kalde vannet i hovedbassenget og i sklia. Bør opp med 1 til 2 grader.
Veldig unødvendig med å måtte betale for bruk av de tre boblebadene. Mange bare satt opp i dem leeenge (uten bobler) og ikke så lett å si i fra at nå vil vi gjerne bruke ett med bobler. Skaper unødvendig irritasjon eller usikkerhet blant gjester. Ikke bra. Å litt «gjerrig» av hotellet. Hvordan er renholdet i disse når folk sitter oppi i timesvis uten av bassenget får renset?
Påstand om at ni av ti ikke dusjet før de badet. Dette fordi garderobene er stengt, men det var to dusjer i badeanlegget som kunne benyttes. Vi gjorde det i tre dager. Her må det skiltes bedre enn det som var gjort til nå.
Flott turområde ute, bra minigolf, hesteridning, lekepark ute og flere spill og hoppeslott inne. Flott trylleshow på kvelden og bra trubadur.
Dette er et trivelig og bra hotell for familier og de litt eldre. Ett hotell som har noen forbedringer, men som likevel anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, Adventures67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Var på rundtur i Norge, og første stopp var Storefjell Resort. Det har en fantastisk beliggenhet, og veldig mye aktivitetsmuligheter. Vennlig betjening, og fantastisk mat!! Her ønsker jeg å komme tilbake! Absolutt verd et besøk!!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, risrjor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Var på Storefjell hotell med 20 andre familiemedlemmer.. Vi har reist til hotellet hver år i 40år og kan virkelig anbefale og ta Norges ferie der. Angående covid 19 pandemien så tar hotellet alle forhåndsregler. Familien nibsta leverer fantastisk mat og opplevelser for hele familien. Vi kommer snart igjen....

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, ronnyt363
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Da det ble endring i ferieplanene og Norges-ferie i år ble det veldig naturlig å besøke Storefjell. Har vært der veldig mange ganger på vinteren og er svært fornøyd med service, mat og ski-muligheter. Var spent på hvordan de håndterte Covid19- situasjonen men det gikk helt knirkefritt. De hadde veldig gode smitteverntiltak uten at det gikk ut over kvaliteten på hverken mat eller service og vi følte oss veldig trygge. Det var også spennende å oppleve naturen på sommerstid og vi fikk noen fantastiske fine dager.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Annesesseng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser