Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (510)
Filtrer anmeldelser
510 resultater
Vurdering fra reisende
259
164
60
23
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
259
164
60
23
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 510 anmeldelser
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Et flott hotell med majestetisk beliggenhet på 1001 moh. Veldig hyggelig stab. Rommene var fine, men vårt virket litt gammelt. Men det var rent. Badet var lite, men fint. Restauranten var flott med god mat. Har ingen problemer med å anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, rtplf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020

Et kjempefint hotel. Hotellet ligger ligger på 1001 moh. med fine turmuligheter både til fots og på sykkel for alle aldersgrupper. Hotellet har et spesielt interiør som ikke finnes på andre hoteller vi har besøkt, mange små og store salonger og en stor fin spisesal. Vi hadde bestilt halvpensjon (frokost bufe-middag bufe) mye god mat.
Topp service over alt. Hotellet har ca. 300 rom, siste utvidelse 2000.
Kan absolutt anbefales.

Romtips: Mot fjellet
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Jansul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Flott gammeldags hotell med oppusset rom som er veldig flott, flott og rent bad, moderne. Gangene og lobbyene minner om gamle dager men med god sjarm og rent utrykk, litt danskebåt- følelse. Show hvor barn og voksne kan danse og ta seg en forfriskning, spilleautomater, hoppeting, bordtennis, og ikke minst bassenget med den gøye sklien. Våre unger så ikke poenget med å reise på Tropicana på grunn av bassengfasilitetene på hotellet så vi tok ekstra runder i bassenget! Spise tilbudet til middag/kveld var det litt verre med, du kan velge mellom pizza, smørbrød eller buffet, som ble 1200kr for en familie på to voksne og to barn. Synes det er drøy pris og savnet mer valgmuligheter/al la carte. Ca 20 min med bil til Gol sentrum. Og obs! Vår favoritt var nok utsikten vi fikk, son var til hestene!!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, W9127XLbonnieb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Tre dager på Storefjell Resort kan bli en opplevelse. Vi var veldig heldige med været de tre dagene vi bodde her. Sol og fin temperatur hver dag, noe som gjorde at vi med glede kunne ta våre fjellturer i det flotte turområdet på Golsfjellet. Flotte turløyper, godt oppmerket og med et perfekt utgangspunkt fra døra på hotellet.
Egentlig er det kanskje vanskelig å finne et annet hotell her i Norge med slik kvaliteter som Storefjell har for de av oss som trives med fjellturer fra et hotell litt utenom det vanlige.
Vi hadde et helt standard rom, ikke noe luksus av noen art. Men vi opplevde hotelloppholdet som en opplevelse. Mange og små momenter bidro til dette. Maten og hvordan frokost og middag ble servert i disse «coronatider» er vi virkelig imponert over. Maten i seg selv var en opplevelse, og vi gledet oss til hvert måltid. Spisesalen, resepsjonen og alle de øvrige rom var stilfulle og komfortable. Underholdningen var hyggelig, og både store og små virket som de var godt fornøyde med alle de tilbud som fantes i og utenfor hotellet. Vi planlegger nå et senere familietreff på Storefjell Resort som kanskje er en litt «ukjent perle» for mange trøndere. Vi kommer i hvertfall gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Heigen47
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde to netter her. Betjeningen var trivelig og maten, både frokost, lunsj (a la carte) og middagsbuffet var bra. Eneste minus var juicemaskin med mye vann, så smaken ble deretter.
Litt «slitent» rom men topp renhold gjør det til en god opplevelse.

Badeanlegget er slitent men bra. Men, mange snakket om det litt for kalde vannet i hovedbassenget og i sklia. Bør opp med 1 til 2 grader.
Veldig unødvendig med å måtte betale for bruk av de tre boblebadene. Mange bare satt opp i dem leeenge (uten bobler) og ikke så lett å si i fra at nå vil vi gjerne bruke ett med bobler. Skaper unødvendig irritasjon eller usikkerhet blant gjester. Ikke bra. Å litt «gjerrig» av hotellet. Hvordan er renholdet i disse når folk sitter oppi i timesvis uten av bassenget får renset?
Påstand om at ni av ti ikke dusjet før de badet. Dette fordi garderobene er stengt, men det var to dusjer i badeanlegget som kunne benyttes. Vi gjorde det i tre dager. Her må det skiltes bedre enn det som var gjort til nå.
Flott turområde ute, bra minigolf, hesteridning, lekepark ute og flere spill og hoppeslott inne. Flott trylleshow på kvelden og bra trubadur.
Dette er et trivelig og bra hotell for familier og de litt eldre. Ett hotell som har noen forbedringer, men som likevel anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, Adventures67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser