Manglende vask av rom, kom vi oss gjennom.
Det verste var musikken i fellesområdet. Ett eller annet bulgarsk band som spilte. Det var så grusomt, falskt og fælt, at folk forsvant etter hvert.
Det er tross alt bedre med Spotify i bakgrunnen, enn et band som skjemmer ut hele hotellet. Dette var seriøst dårlig.
Utenfor, så var det noen som holdt på med vedlikehold av inngangsparti. Her holdt de på til langt på kveld, med saging og styring. Ikke en gang fredagskveld var det ro. Lørdag startet de tidlig, og når klokken teller 18:35 så holder de fortsatt på.
Man skjønner at det er behov for vedlikehold, men dersom arbeidsmiljøloven for arbeidstider ikke gjelder på Gol, så bør folk opplyses om at dette ikke er stedet å besøke, om man søker natur, ro og rekreasjon.
Maten var jevnt over god, og service helt ok. Hyggelig folk i resepsjon og bar.
I matsalen ble gjestene sortert, og de lyse og gode utsiktsplassene, var åpenbart forbeholdt bussturister.
Det største problemet var at det ikke var mulig å holde seg i fellesområdene på kveldstid. Denne "musikken" var seriøst ille.
Hotellet bør satse på omdømme, og heller lage det trivelig og sosialt i slike områder. Kvalitet fremfor noen billig bulgarsk kjellerband, som overhode ikke har sangstemme.
Skjerpings folkens!