Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Priceline
FindHotel
StayForLong
Agoda.com
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (109)
Filtrer anmeldelser
109 resultater
Vurdering fra reisende
42
45
19
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
42
45
19
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 109 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2020

Reiste sammen med ei venninne i juni 2020. Vi hadde et hyggelig opphold på Oset. Opplever betjeningen som veldig hyggelige og imøtekommende. Vi kunne leie gode sykler på hotellet og hotellet ligger svært godt til i forhold til nydelige sykkelstier (Mjølkevegen). Frokost og middag smakte nydelig, gode autentiske smaker. Hyggelige fellesområder ved resepsjonen. Hotellet er gammelt og kanskje ikke top-moderne, men alt i alt et sjarmerende høyfjellshotell.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Synneannika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020 via mobile enheter

Familiene kom til Oset fredag 28/2-20. Vi var 13 personer, 3 barn, 3 ungdommer og 7 voksne. Kirsti i resepsjonen tok imot oss med varme og stort smil. Rommene vi fikk var romslige og lyse. Barnefamiliene fikk fine connection rom. Hvis noe skal sies er det vel at rommene kunne trenge en liten oppgradering.
Frokost, lunch og buffet middagen var bra. God og variert mat. To i selskapet har cøliaki og dette ble tatt på største alvor. Det var lite de ikke kunne spise, og alltid godt glutenfritt brød.
Vi hadde festmiddag lørdag i eget rom for oss. Koselig rom pent pyntet og egen “kelner“. Vi fikk servert en treretters middag. Nydelig!!
Mange fine aktiviteter for barna som ikke hadde lyst til å dra hjem. Vi koste oss alle sammen. En stor takk til dere som jobber på Oset og virkelig setter gjestene i høysetet.
Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 535kirstent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Nydelig beliggenhet, god mat og supre ansatte gjorde våre tre høstdager her ekstra gode. Barna elsket både basseng og buffet og vi voksne fikk nydelige turer og riktig god mat og service. Vi vil tilbake!

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, Karius1969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Stoppet innom på en sykkeltur på Golsfjellet.
Hyggelig og rolig fjellhotell med koselig interiør.
Her lager de kjempestore deilige vafler som er verdt å prøve . Hotellet ligget like ved et stort vann det kan være fint å sykle rundt.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lill-Karin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019

Vi fikk æren av å oppleve en vanvittig god buffet, som inkluderte herlig struts, deilig elg og ett hav av dessert! Vi opplevde en gjeng av utrolig glade og serviceinnstilte ansatte, ett flott hotell og nydelige rammer:) At været var flott, satte heller ingen demper på turen. Oset Fjellkirke er forresten ett av de vakreste byggverkene jeg har sett. Tusen takk til alle ansatte på Oset!

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, StianW83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser