Lagre

Anmeldt 5. september 2016
278wenches
Thisted, Danmark

Anmeldt 8. februar 2018 via mobile enheter

En rundtur på Golsfjellet gir ro i sjela. Flott natur vekselvis over og under tregrensa med godt med snø er bare vakkert. Oppholdsvær og lite vind gjorde turen trygg og god. Kan nok være tøffe forhold om vinteren står på som verst. Det dukker stadig opp noen bommer. 50,- kr her og 40,- kr der er helt greit når de private veiene er holdt så bra i stand.
Kommer gjerne tilbake en sommerdag også.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Per B
Anmeldt 5. september 2016 via mobile enheter

Lett og fin sykkelrunde rundt Tisleifjorden! Har man dagen kan man fint legge inn en lunsj i Hemsedal, fiske eller finne seg en idyllisk perle helt for seg selv

Dato for opplevelse: september 2016
1  Takk, 278wenches
Anmeldt 25. juli 2015

Vi syklet rundturen, og startet på Oset høyfjellshotell, hvor vi bodde. Siden dette er en rundtur kan man start hvor som helst, og sykle i den retningen man ønsker. Vi valgte å følle turbeskrivelsen, som var "mot sola", om det var det beste, kan sikkert diskuteres Turen er litt lenger enn det som står beskrevet, - på vår GPS sto det
39 km. Du bør være litt trent for turen. Stigningen litt etter Lykja var lang, så her må man ha litt å gå på. Turen har ca 2 km med sti/dårlig traktorvei, så sykkelen bør nok være deretter.
Runden er godt merket, vi syklet uten kart, og stusset litt noen plasser, men når vi syklet litt til, kom vi til merkingen. Det finnes for øvrig gode sykkelkart , som kan kjøpes for kr 199.
På Langestølen 10 km fra Oset kan man kjøpe det man trenger - butikk og kafe. Vi stoppet for kaffe å vaffel, som smakte utmerket, og passet også på å kjøpe fjellsmør i løs vekt i butikken.
Alt i alt en fin dagstur, når været er bra

Dato for opplevelse: juli 2015
2  Takk, 411terjef
Anmeldt 8. februar 2015

Fine muligheter på vannet. Regulert til øvingsområde, slik at kjøring på søndager ikke er tillatt. Heuysmann/Rudskogen kan bidra med aktiviteter.

Dato for opplevelse: februar 2015
Takk, Per B
Anmeldt 6. august 2014

Ta og lei en sykkel og tråkk innover på fine veier flått tur og en nydelig utsikt.Her opplever du seter drift og masse dyr.

Dato for opplevelse: juli 2014
Takk, Jan Gunnar Mona M