Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Tragisk å betale for å komme inn her.. minutt prisen for å gå her var vel ca 12kr..

Beste opplevelsen var vel toalettbesøket... var ihvertfall det eneste man satt igjen med av... les mer

Anmeldt 23. juli 2020
janronnyb
,
Vågsli, Norge
Snudde i døra

Sommer 2019 så var det kun kopi av stavkirken som var åpent( til en stor skuffelse for resten av... les mer

Anmeldt 11. juli 2019
Elenaflisvang
Les alle 23 anmeldelsene
  
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
1
1
3
3
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1
1
3
3
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 23 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2019

Sommer 2019 så var det kun kopi av stavkirken som var åpent( til en stor skuffelse for resten av gjengen)
Dette stedet trenger sårt oppussing, for konseptet er bra: men synd at ting forfaller.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, Elenaflisvang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Hotellansatt hadde på forhånd opplyst at stedet knapt hadde vært åpent i sommer, men vi dro ned allikevel for å prøve. En noe uengasjert ansatt, opplyste at det meste av anlegget var stengt, bortsett fra stavkirke-kopien. Valgte å snu i døren.

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, Osloulven
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Akkurat nå (juli 2018) må rådet være å holde seg unna om du ikke kommer for å se modellen (fra 1995) av stavkirken som står der - originalen står på Folkemuseet i Oslo.

Selve familieparken er stengt. Vikingdelen av området er lite å se - du får mer ut av 10 minutter om vikinger på Google. Det skjer ingen arrangementer der i sommer heller. Å betale for dette er totalt bortkastet og egentlig på grensen til lureri.

Å se turistbusser stoppe her og bivåne at turister ledes inn her gjør faktisk vondt. Her synes eneste mål å være å få dem til å legge igjen penger på suvenirer.

Bruk heller pengene på en is eller iskaffe i Gol sentrum om du likevel stopper her.

Dato for opplevelse: juli 2018
4  Takk, 290terjee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Å kalle Gordarike for en familiepark er desverre ren svindel. Inngangsprisen er nå 50,-/voksen , 35,-/5-16 år og små barn gratis.
Det som er i parken er stavkirken og et lite nisseverksted rett innenfor inngangen. Av det resterende er det kun stiene i parken som er intakte.
Alle aktivitetene i Vinland er stengt, vollgraven tømt for vann. Broen over til Vinland er så råtten og utrygg at flere bord er borte, et besøk av tilsyn ville nok stengt området.

Vi var forberedt på dette og tok det som en spasertur for å se stavkirken. De bør nok snart kalle en spade for en spade. Gol Stavkirke 50,- i stedet for familiepark. Eller ta noen grep og lage det til som park igjen.

Dato for opplevelse: juli 2018
6  Takk, thomashauge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2017 via mobile enheter

Flere aktiviteter/attraksjoner var stengt. De faste utstillingene var ok. Parken bar ellers preg av dårlig vedlikehold. De som jobbet der hadde ikke kunnskap om hvordan el.bilene og "vikingskipet" fungerte, samt sikkerhetsrutiner rundt disse aktivitetene.

Dato for opplevelse: juli 2016
1  Takk, 11 072 016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser