Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Malingflekker som suvenir

Dette var en forferdelig opplevelse. Etter at den hyggelige damen i kassen hadde fått pengene våre... les mer

Anmeldt 15. juli 2020
Turistiegetland90
Snudde i døra

Sommer 2019 så var det kun kopi av stavkirken som var åpent( til en stor skuffelse for resten av... les mer

Anmeldt 11. juli 2019
Elenaflisvang
Les alle 23 anmeldelsene
  
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
1
1
3
3
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1
1
3
3
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 23 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020

Dette var en forferdelig opplevelse. Etter at den hyggelige damen i kassen hadde fått pengene våre løp hun og gjemte seg og ble ikke oppservert igjen. Da vi kom inn i parken ble vi møtt av et tragisk nisseverksted som hadde sine glansdager på 70 tallet... da vi omsider fikk stilnet en latterkule av dimensjoner innså vi at vi faktisk hadde blitt lurt.

Videre på "stien" var en stavkirkekopi som var ok i et lite minutt. Etter dette var det en tur innom en grotte/ jordhull hvor man kunne lese om diverse historier fra bygden. Til slutt tror jeg at turen endte i hva man kan kalle en låve. Selv om et hus som er malt sort kanskje kan kalles et vikinghus..... her var det uvist hvor vi skulle gå så vi måtte snike oss ut over diverse verktøy kasser ut en nødutgang som knirket, og VIPS så var den turen over..... trodde vi.

På dette tidspunktet hadde vi gått oss vill, og vi tippet at vi skulle gå ut til høyre....Det skulle vi aldri gjort da vi ente opp i en falleferdig og direkte farlig lekeplass. Her ble tøyet våres svertet av nymalte klatrestativer. Hele familien har nå klesplagg med sort maling på som ikke går vekk. Det var heller ikke satt opp skilt for og advare mot malingen som nå er blit vår suvenir fra denne "PARKEN"

Dette er ren svindel og innehaver burde SKAMME seg....

Dato for opplevelse: juli 2020
5  Takk, Turistiegetland90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2019

Sommer 2019 så var det kun kopi av stavkirken som var åpent( til en stor skuffelse for resten av gjengen)
Dette stedet trenger sårt oppussing, for konseptet er bra: men synd at ting forfaller.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, Elenaflisvang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Hotellansatt hadde på forhånd opplyst at stedet knapt hadde vært åpent i sommer, men vi dro ned allikevel for å prøve. En noe uengasjert ansatt, opplyste at det meste av anlegget var stengt, bortsett fra stavkirke-kopien. Valgte å snu i døren.

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, Osloulven
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Akkurat nå (juli 2018) må rådet være å holde seg unna om du ikke kommer for å se modellen (fra 1995) av stavkirken som står der - originalen står på Folkemuseet i Oslo.

Selve familieparken er stengt. Vikingdelen av området er lite å se - du får mer ut av 10 minutter om vikinger på Google. Det skjer ingen arrangementer der i sommer heller. Å betale for dette er totalt bortkastet og egentlig på grensen til lureri.

Å se turistbusser stoppe her og bivåne at turister ledes inn her gjør faktisk vondt. Her synes eneste mål å være å få dem til å legge igjen penger på suvenirer.

Bruk heller pengene på en is eller iskaffe i Gol sentrum om du likevel stopper her.

Dato for opplevelse: juli 2018
4  Takk, 290terjee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Å kalle Gordarike for en familiepark er desverre ren svindel. Inngangsprisen er nå 50,-/voksen , 35,-/5-16 år og små barn gratis.
Det som er i parken er stavkirken og et lite nisseverksted rett innenfor inngangen. Av det resterende er det kun stiene i parken som er intakte.
Alle aktivitetene i Vinland er stengt, vollgraven tømt for vann. Broen over til Vinland er så råtten og utrygg at flere bord er borte, et besøk av tilsyn ville nok stengt området.

Vi var forberedt på dette og tok det som en spasertur for å se stavkirken. De bør nok snart kalle en spade for en spade. Gol Stavkirke 50,- i stedet for familiepark. Eller ta noen grep og lage det til som park igjen.

Dato for opplevelse: juli 2018
6  Takk, thomashauge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser