Se gjennom høydepunkter
Tragisk å betale for å komme inn her.. minutt prisen for å gå her var vel ca 12kr..

Anmeldt 23. juli 2020
janronnyb
Vågsli, Norge
Malingflekker som suvenir

Anmeldt 15. juli 2020
Turistiegetland90
Les alle 25 anmeldelsene

Anmeldt 23. juli 2020

Beste opplevelsen var vel toalettbesøket... var ihvertfall det eneste man satt igjen med av verdifull opplevelse...

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, janronnyb
Anmeldt 15. juli 2020

Dette var en forferdelig opplevelse. Etter at den hyggelige damen i kassen hadde fått pengene våre løp hun og gjemte seg og ble ikke oppservert igjen. Da vi kom inn i parken ble vi møtt av et tragisk nisseverksted som hadde sine glansdager på 70 tallet... da vi omsider fikk stilnet en latterkule av dimensjoner innså vi at vi faktisk hadde blitt lurt.

Videre på "stien" var en stavkirkekopi som var ok i et lite minutt. Etter dette var det en tur innom en grotte/ jordhull hvor man kunne lese om diverse historier fra bygden. Til slutt tror jeg at turen endte i hva man kan kalle en låve. Selv om et hus som er malt sort kanskje kan kalles et vikinghus..... her var det uvist hvor vi skulle gå så vi måtte snike oss ut over diverse verktøy kasser ut en nødutgang som knirket, og VIPS så var den turen over..... trodde vi.

På dette tidspunktet hadde vi gått oss vill, og vi tippet at vi skulle gå ut til høyre....Det skulle vi aldri gjort da vi ente opp i en falleferdig og direkte farlig lekeplass. Her ble tøyet våres svertet av nymalte klatrestativer. Hele familien har nå klesplagg med sort maling på som ikke går vekk. Det var heller ikke satt opp skilt for og advare mot malingen som nå er blit vår suvenir fra denne "PARKEN"

Dette er ren svindel og innehaver burde SKAMME seg....

Dato for opplevelse: juli 2020
6  Takk, Turistiegetland90
Anmeldt 11. juli 2019

Sommer 2019 så var det kun kopi av stavkirken som var åpent( til en stor skuffelse for resten av gjengen)
Dette stedet trenger sårt oppussing, for konseptet er bra: men synd at ting forfaller.

Dato for opplevelse: juli 2019
3  Takk, Elenaflisvang
Anmeldt 7. august 2018

Hotellansatt hadde på forhånd opplyst at stedet knapt hadde vært åpent i sommer, men vi dro ned allikevel for å prøve. En noe uengasjert ansatt, opplyste at det meste av anlegget var stengt, bortsett fra stavkirke-kopien. Valgte å snu i døren.

Dato for opplevelse: august 2018
3  Takk, Osloulven
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Akkurat nå (juli 2018) må rådet være å holde seg unna om du ikke kommer for å se modellen (fra 1995) av stavkirken som står der - originalen står på Folkemuseet i Oslo.

Selve familieparken er stengt. Vikingdelen av området er lite å se - du får mer ut av 10 minutter om vikinger på Google. Det skjer ingen arrangementer der i sommer heller. Å betale for dette er totalt bortkastet og egentlig på grensen til lureri.

Å se turistbusser stoppe her og bivåne at turister ledes inn her gjør faktisk vondt. Her synes eneste mål å være å få dem til å legge igjen penger på suvenirer.

Bruk heller pengene på en is eller iskaffe i Gol sentrum om du likevel stopper her.

Dato for opplevelse: juli 2018
5  Takk, 290terjee