Vi var her i to netter, fredag-søndag i juli 2020.
Det var ikke buffet til frokost pga corona og man må bestille tidspunkt til frokost, klokken halv ni og ni var opptatt. Vi fikk klokken åtte. men da forventes det at servitørene kommer med frokosten ca kl åtte. Vi måtte vente helt til klokken ni før de kom med maten vi bestilte. Vi kunne hente eggene selv, men det var bare to egg og bacon inkludert, ellers måtte man betale mer. Vi fikk aldri påfyll av kaffe og jus heller.
Til middagen var det enda værre. Da satt vi oss til bordet kl 19, og vi fikk drikken kl 19:30. Forrrett kl 19:50... Ventet nesten en time på en forrett. Ikke bra nok. I tillegg er badelandet stappfult av folk... Det var ikke rengjøring på hotellrommet heller.
Ingen shampo eller balsam på hotelrommet. Ingen drikkeglass. Ingen minibar eller aircondition. Gardinene går solen rett igjennom også... Vi betalte 6200 kr for to netter. Overpriset og alt for dyrt for den standarden som møter deg. Vi booket bowling, det kostet også penger. Det kostet også penger å bade, selvvom man var gjest ved hotellet. Det kostet masse penger for å spille bilijard, shuffelboard og de andre aktivitetene som reklameres for. Rommene er ukoselige og veldig utdatert. Virker ikke som de har gjort noe med hotellet siden 80-tallet. Bør moderniseres både ute og inne. Uteområdet i "badeland" var helt krise..