Vi hadde lest at hotell er preget av 80tallet, så vi var forberedt og tok en suite 212.
Skuffet ble vi med en gang vi åpent døra, måtte spør personalet om å støvsuge/vaske over igjen med en gang. Steinbordet på stuen var så mange merker av glass, at det var skjemmende! På badet var det så dårlig ventilasjon, at vi måtte be vaktmester å se over. Han kom, men avsug ble ikke noe bedre, det slo seg når man hadde dusjet og du måtte lufte baderom og begge vinduene for å få dampen ut. Ventilasjonen var dårlig, jeg fikk migrene av luften. Når vi luftet vinduer så, er det visst et pauserom rett nedenfor hvor de røyket og det kom rett inn. Vi klagde, og vi klagde når vi dro og sa vi var veldig skuffet, det var utrolig dårlig rengjøring! Flere ganger måtte vi spør om håndkle som var glemt å fylle på. Vi fikk beskjed da vi dro om å sende en klage på mail, vi gjorde så og la ved bilder av hybelkaniner, boret, gardiner som ikke var festet, spindelvev i tak+++ Det vi fikk? Vi kunne få en rabatt på 20% på NESTE opphold. Det blir det ikke!
Frokosten var enkel, badelandet drar oppholdet opp, og det var fint å shoppe og spise i Gol. Ellers OK renhold av hotellet, og betjeningen i resepsjonen var hyggelige og imøtekommende. Stort minus av renholderene som ikke snakket Norsk.
PS! Mange skjulte avgifter, prisene er forhøy for slike suiter!