Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God is”
Anmeldelse av Gol Bakeri

Gol Bakeri
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Gol
Kjøkken: Kafé
Beskrivelse: Her serveres alt fra wienerbrød til lette Lunchretter. Alle typer kaffe. Ca 85 sitteplasser i trivlige lokaler.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Her serveres alt fra wienerbrød til lette Lunchretter. Alle typer kaffe. Ca 85 sitteplasser i trivlige lokaler.
Anmeldt 22. juli 2020

God is og behagelig lokale som er pent og hyggelig. Ikke prøvd noe annet enn is. Tilrettelagt for barn med tripptrappstoler og funksjonelt toalett.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, HalT672
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (73)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 73 anmeldelser

Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Sure ansatte. 45 min før stengetid hadde de ikke noe av det som sto på Menyen! Er det mulig? Vi måtte spørre selv om hun bak kassa så at vi sto og kikka på menyen. De hadde «kun» det i disken. Hun m hansker tok i mot betaling med hansker i kassa som hun også brukte til å servere maten med.. Ikke antibac på toalett heller i disse tider.. hvem eier dette stedet? Håper du/dere leser anmeldelsene dere får og tar en liten personalsamtale med de ansatte om hva service og smil er for noe. Sure ansatte og total mangel på service gjør at vi aldri kommer tilbake hit!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 422lindiss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Mmmm, så godt ! Dette var ikke en maskin av en kjede , men et frittliggende hyggelig bakeri i Gol sentrum. Her fikk man helt nydelig bakverk som smeltet i munnen. Alle som er på reise i området bør prøve ut dette. Anbefales !

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Lill-Karin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Anbefaler ikke softisen. Smaker mest vann, lite vanilje. Sjokoladestrøet var en synlig blanding av kakao og sukker.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 819kristine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Tok turen innom sammen med familie for å ta en liten lunsj.
Kafeen var smekkfull, rydde bord var da ikke prioritet.
Sure ansatte som åpenbart hadde trøbbel med å håndtere så mange mennesker.
Et lite smil hadde gjort mye.
Personlig så er jeg glad i hygiene, det var så som så her.
Baguette ble laget uten hansker, etter at man hadde stått i kassa og tatt i mot betaling.
Nei.....hyggelig kafé, men mye som skurrer.

Dato for besøk: juli 2019
3  Takk, eNron09
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gol Bakeri, så også på

 

Har du vært i Gol Bakeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din