Kokken til Kjersti har laget dry age kjøtt. Det smaker herlig. Prøv en rett med dette kjøttet neste gang.
Hyggelig sted og hyggelig betjening. Blomkålsuppa var litt lite salt og smakløs. Salaten var også smakløs. Mye også fori selve salaten var så kald.
Stoppet her på vei over fjellet etter å ha funnet stedet på TA. Store og små fornøyde! Vi kommer tilbake neste gang vi er på tur denne veien!
Beste nacho vi har fått her i landet ! Og hyggelig betjening . At vi attpåtil kunne nyte maten ute i solskinnet gjorde ingenting.
Lite utvalg av mat, men det vi fikk var godt. Koslige utearealer og hyggelig betjening. Skulle ønske maten ikke var sånn ferdigsmurt.