Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God og smakfull biff!”
Anmeldelse av Kjersti's Mat og Vinhus

Kjersti's Mat og Vinhus
Vurdert som nr. 3 av 17 Restauranter i Gol
Prisklasse: USD 2 - USD 52
Kjøkken: Europeisk, Norsk
Beskrivelse: Kjersti's Mat og Vinhus er plassert midt mellom Fretex og Kid, på motsatt side av gata mot Pers Hotell. Vi er en koselig kaffebar og kafè på dagtid med et godt utvalg lunchretter og baristamaskin. På kvelden er vi en ala carte restaurant. Vi blir også benyttet som selskapslokale og vi tilbyr catering av både mat og flotte kaker. Det er vi som forsyner Rema 1000 med kaker i disken der. Om sommeren har vi Gol's flotteste uteservering! Håper vi ser deg i våre trivelige lokaler på Gol! Velkommen!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Kjersti's Mat og Vinhus er plassert midt mellom Fretex og Kid, på motsatt side av gata mot Pers Hotell. Vi er en koselig kaffebar og kafè på dagtid med et godt utvalg lunchretter og baristamaskin. På kvelden er vi en ala carte restaurant. Vi blir også benyttet som selskapslokale og vi tilbyr catering av både mat og flotte kaker. Det er vi som forsyner Rema 1000 med kaker i disken der. Om sommeren har vi Gol's flotteste uteservering! Håper vi ser deg i våre trivelige lokaler på Gol! Velkommen!
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Svært kresen på biff, og blir ofte skuffet på restaurant. Denne gangen ble jeg positivt overrasket. Mør biff, stekt som jeg ville, og ikke minst veldig rik og god på smak! Grønnsaker ved siden som var smakfulle og fortsatt faste i fisken. Tror de andre i følget også var svært fornøyde med maten. Trivelige servitører, med et smil om munnen er også alltid et pluss. Svært fornøyde alle sammen!!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 80larsc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (146)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 147 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Jeg elsker pizza, men dette er nok den dårligste jeg noen gang har spist. Seig, kald, lite smak og servert på en fjøl som var ujevn mot underlaget. Kort fortalt, dårlig.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, Vikersunding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Vi valgte bord ute, og måtte vente i hvertfall 30 min på maten. Når jeg spurte om ventetid fikk jeg vite at det var 20 min. Vi hadde bestilt en husets burger, nachos og en barne pizza. Dette burde ikke ta så lang tid. Burgeren var tørr ellers ok. Det var en kjip nachos tallerken, eneste tilbehøret var rømme. Savnet salsa, guacamole og salat som tilbehør. Jeg brukte litt ketchup og det gjorde smaken litt bedre. Barnepizzaen var grei med nye ost og ok smak.
Servitørene fulgte oss ikke opp og var dårlige til å rydde opp bordene ute. Bordet vår ble ikke ryddet helt ferdig, dette gjaldt også to andre bord i nærheten av oss.

Dato for besøk: juli 2021
4  Takk, Irmelin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og god service i en hyggelig setting litt skjermet for trafikken. Vi spiste dry age ytrefilet og pannestekt ørret. Flott tilberedt og lagt opp. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 573steinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Overpriset, nesten 1000 kr for lunsj til tre voksne og to barn. Lite serviceinnstilt personal. Maten smakte dog ålright.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, anette h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kjersti's Mat og Vinhus, så også på

 

Har du vært i Kjersti's Mat og Vinhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.