Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra asiatisk mat”

Vurdert som nr. 4 av 16 Restauranter i Vestby
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Ferske sprø grønnsaker, godt mørt kjøtt, noe av det bedre asiatiske jeg har spist.
Kunne vært litt mer spicy når man ber om det. God service, alltid hyggelig å komme dit. Rask takeaway.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, andrevondrei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 9 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2019

Har spist her ofte med familien. God mat, rimelige priser og god betjening. Er veldig barne vennlig og koselig

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, 684oleg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2019 via mobile enheter

Har vært innom her mange mange ganger i håp om den gode kinamat opplevelsen. I et par år innfridde Zarepta, men i det siste har opplevelsen vært varierende. Kanskje har det med kokken å gjøre? Vi fortsetter å komme innom i håp om bedre tider igjen <3

Dato for besøk: april 2019
2  Takk, solberget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

God mat til rimelig pris. Spist her mange ganger. Her får man store porsjoner og bakervarer om man måtte ønske.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, HermanWold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

Spiser der ganske ofte. God mat til ordentlig normalt priser.
Maten kommer ganske fort. Kort ventetid kan anbefales

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, Yvonne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Zarepta Konditori & Lunsjkafe, så også på

Vestby, Vestby kommune
Vestby, Vestby kommune
 

Har du vært i Zarepta Konditori & Lunsjkafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din