Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Agoda.com
USD 86
Fullt refunderbart før lør. 9. des.
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Ingen bestillingsgebyrer
Booking.com
eDreams
Priceline
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 19. oktober 2021

Området er velholdt og hyttene utstyrt med det man trenger. Sengene er gode men man trenger nattbod mellom sengene og flere lyspærer virket ikke. Rent og pent innredet og grei område å tusle rundt i. Flere ungdomsgrupper hadde fest men vi hørte ingenting i hyttene. McDonalds og bensinstasjon er like utenfor området, matbutikk 4 minutters kjøretur unna. Veldig grei beliggenhet for å besøke studenter ved NMBU (Ås).

Romtips: Hvis du har valget tror jeg hyttene er det beste alternativet.
Dato for oppholdet: oktober 2021
    • Sovekvalitet
1  Takk, 1302travel
Anmeldt 4. juli 2021

Dårlig plass med mye arbeidsfolk som bruker dette som en base. Di fester og bråker til langt utpå natta i helger. Ikke noe opparbeidet område utenfor Leilighetene, så her kan en ikke være ute å sole seg eller nyte naturen.

Kjør videre anbefaler vi.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, karljohanb2015
Anmeldt 4. mars 2021 via mobile enheter

Ypperlige hytter, rimelig greit utstyrt. Kunne godt være noe mere utstyr, men pytt pytt greit nok vi var der i forbindelse med en hundeutstilling og hadde en flott helt der. Ryddig og pent, prisen er grei nok. Hyggelig betjening. Parkering ved hytteveggen. Det er også en Pizzarestaurant på campingen, eller godt utvalg av varmretter på bensinstasjonen og McDonalds. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2020
2  Takk, Runar P
Anmeldt 3. august 2019

Hotellet ligger ca 1 km fra resepsjonen, så man føler seg litt i ingenmannsland på selvet hotellet. Rommet er kokvarme og det er svært lytt. Man hører støy fra naborommene og gangen. Siden man må ha vinduet oppe for å overleve natta er det mye støy fra trafikken også. Eneste positive å si om hotellet er prisen. Uteområdet er en katastrofe og frokosten er heller ikke mye å skryte av. Mitt råd, kjør forbi.

Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Renslighet
Takk, ToreA23
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Ansatte som ikke engang prøver å gjøre oppholdet bra. Virker ut til å være alt for interessert i pcen, fremfor å yte kundeservice. kommer aldri tilbake til denne plassen. Fortjente ikke en stjerne engang .

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Oddbjørn H