Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Bra utvalg av kjente merkebutikker, men...

Bra utvalg av kjente merkebutikker, men mangler noe på fasiliteter som vanligvis fins på... les mer

Anmeldt 3. september 2020
Kendid007
,
Oslo, Norge
En liten skuffelse.

Vet vel ikke om jeg vil kalle dette outlet, en del er ganske dyrt til outlet. Ryddige butikker... les mer

Anmeldt 3. september 2020
hole3
,
Norge
Les alle 86 anmeldelsene
  
Anmeldelser (86)
Filtrer anmeldelser
86 resultater
Vurdering fra reisende
21
30
19
8
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21
30
19
8
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 86 anmeldelser
Anmeldt 3. september 2020

Bra utvalg av kjente merkebutikker, men mangler noe på fasiliteter som vanligvis fins på kjøpesentre.
Som rullestolbruker synes det noe merkelig at det utelukkende er el-biler som er tildelt parkeringsmulighet nærmest inngangen og at ikke noen er beregnet for funksjonshemmede (uten el-bil) som de fleste andre steder.

Butikkene ligger på rekke og rad og har bra utvalg av merkevarer. Om det er billigere enn i sentrumsnære butikker er vel heller noe usikkert.
Dersom man blir sulten eller bare har lyst på en pause i handlingen så fins det to spisesteder. Disse var helt greie med god mat og veldig hyggelig betjening, men et større utvalg av matsteder hadde gjort seg. Når man har kjørt i 45 minutter fra Oslo så forventer man ofte litt mer utvalg. En helt grei handletur som får tre av fem stjerner

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, Kendid007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2020

Vet vel ikke om jeg vil kalle dette outlet, en del er ganske dyrt til outlet. Ryddige butikker , rent og pent. Litt mye folk i enkelte butikker ( til å være i disse tider )

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, hole3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

God dekning for kjøkkenutstyr. Mye sportstøy uten store rabatter. Dra gjerne hit om du bare har lyst på noe shopping uten altfor snevre krav- da kan du gjøre kupp!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, smilla_onthego_123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2019 via mobile enheter

Flott område med masse butikker og spisesteder. Rent og ryddig overalt, gode tilbud og god service. Vært her flere ganger og er stort sett bra

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, 720s_lvia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Holde dere unna med dette butikken, sure ansatter som jobber der, dårlig norsk kunnskaper, bare lurer folker med feil størrelse på sko, vil heller ikke får bytter selvom man har kvittering, vil aldri å handle igjen, kjøper heller litt dyrere å få bedre service og ikke minst blid og hyggelig ansatter.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, Wei Jie Z
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser