Privat shoppingtur fra Oslo til Oslo Fashion Outlet Vestby
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Oslo Fashion Outlet på
Anmeldt 14. mars 2022 via mobile enheter

Jeg fant en fin Boss-kjole til nedsatt pris. Størrelsen var for stor og de hadde en størrelse mindre som satt på utstillingsdukken. De ville ikke ta den av utstillingsdukken da det var strenge, og for meg ubegripelige regler for hvem og når man kunne røre disse dukkene i butikken. Jeg sa jeg ville kjøpe kjolen hvis hun tok den av dukken, men hun sa hun måtte følge reglene. Stakkars selger. Å måtte formidle slike rigide og merkelige regler til potensielle kunder kan ikke være gøy. Styr unna!

Dato for opplevelse: mars 2022
5  Takk, Catarina S
Anmeldt 8. oktober 2020 via mobile enheter

Massevis av butikker og mye utvalg. Perfekt plassert og ikke langt unna Oslo. Greie spisesteder og kafeer.

Dato for opplevelse: oktober 2020
2  Takk, 86jonasberg
Anmeldt 3. september 2020

Bra utvalg av kjente merkebutikker, men mangler noe på fasiliteter som vanligvis fins på kjøpesentre.
Som rullestolbruker synes det noe merkelig at det utelukkende er el-biler som er tildelt parkeringsmulighet nærmest inngangen og at ikke noen er beregnet for funksjonshemmede (uten el-bil) som de fleste andre steder.

Butikkene ligger på rekke og rad og har bra utvalg av merkevarer. Om det er billigere enn i sentrumsnære butikker er vel heller noe usikkert.
Dersom man blir sulten eller bare har lyst på en pause i handlingen så fins det to spisesteder. Disse var helt greie med god mat og veldig hyggelig betjening, men et større utvalg av matsteder hadde gjort seg. Når man har kjørt i 45 minutter fra Oslo så forventer man ofte litt mer utvalg. En helt grei handletur som får tre av fem stjerner

Dato for opplevelse: september 2020
1  Takk, Kendid007
Anmeldt 3. september 2020

Vet vel ikke om jeg vil kalle dette outlet, en del er ganske dyrt til outlet. Ryddige butikker , rent og pent. Litt mye folk i enkelte butikker ( til å være i disse tider )

Dato for opplevelse: august 2020
3  Takk, hole3
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

God dekning for kjøkkenutstyr. Mye sportstøy uten store rabatter. Dra gjerne hit om du bare har lyst på noe shopping uten altfor snevre krav- da kan du gjøre kupp!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, smilla_onthego_123