Lederen av denne resturanten var ordentlig frekk og ufin. Ekstremt dårlig kundeservice. Vi er en stor familie og hadde bestilt en del mat på selvbetjent maskin. Ønsket å bruke kupong vi hadde i app. Jeg brukte kupong, men da jeg hadde tastet enkelt cheeseburgermeny isteden for dobbel cheeseburger meny så ble ikke kupongen registrert. Betalte produktene og gikk bort i kassen for å høre om de kan rette opp ds kupongen ikke kan brukes igjen og jeg kan betale eventuell mellomlegg. Kasserer henter leder som ikke virker interessert i å hjelpe og bare sier at det kan de ikke gjøre noe med. Får til slutt bestillingen og det mangler da en av to bacon dobbel cheese. Kasserer sier jeg har fått alt. Jeg sier at det har vi ikke. Han blir med bort å ser at vi mangler en burger. Går bort til kassen å venter. Lederen kommer tilbake, sier på en frekk måte at jeg ikke mangler noe. Han går også bort til bordet for å se. Jeg Sier at jeg mangler en dobbel bacon cheese. Han blir høylytt og sier at det har jeg ikke bestilt. Jeg viser på kvitteringen at det har jeg. Da blir han stille, rister på hodet og går. Sier ikke unnskyld eller noen ting. Burgere kommer omsider, men all fries og annen mat har blitt kald i mellomtiden.
følte meg beskyldt for p lure til meg en burger. Ingen unnskyldning å få. En meget frekk og ufin leder på denne resturanten. Kommer aldri til å anbefale den videre.