Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 154
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Travelocity
Booking.com
HurbUSD 162
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (260)
Filtrer anmeldelser
260 resultater
Vurdering fra reisende
100
116
34
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
100
116
34
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 260 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020

Overnattet en natt her med min lille sønn dagen før Tusenfryd-besøk. Hyggelig betjening tok oss godt imot og var veldig imøtekommende og serviceinnstilte.

Rommet var stort og fint, bra renhold og stille. Utsikten var ikke den beste, med byggeplass/togstasjon rett utenfor.

Frokosten litt begrenset pga corona-situasjonen, men hotellet håndterte det bra, med fastsatte menyer, bordbestilling og minimal fysisk kontakt mellom gjestene. Maten var også god.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Slsta1976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elise Øverland, Annet på Thon Hotel Ski, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei, Tusen takk for din tilbakemelding. Veldig fint å høre at dere har hatt et flott opphold hos oss og følte at vi tok dere godt imot. Vi stekker oss alltid så langt vi kan og ønsker at gjesten føler seg sett og velkommen. Kommer dere tilbake kan vi nå friste med deilig buffet frokost. Ha fortsatt en god sommer så kanskje vi sees igjen. Med vennlig hilsen Catrine, Resepsjon, Thon Hotel Ski.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Innsjekking gikk raskt, og følte meg velkommen av det hyggelige personalet.
Rommet var romslig, og sengen var god.
Frokost menyen var smal, men dekker de fleste behov. Jeg valgte Norsk frokost tallerken, som inneholdt masssse røkelaks som jeg elsker.

Utsjekk gikk like smertefritt som innsjekkingen.
Vil anbefale dette hotellet, for en rolig stopp på turen videee

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, Carls1971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elise Øverland, General Manager på Thon Hotel Ski, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Hei Carls1971,
Tusen takk for flott anmeldelse og anbefaling etter ditt opphold!
Det gleder oss å se at du hadde et fint opphold og jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen Elise, Hotellsjef, Thon Hotel Ski

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2020

Hotellet var meget bra, og det ligger veldig sentralt i Ski. Hyggelig betjening over alt.
Kort veg til butikker. Restaurant i tilknytning til hotellet. Fikk rom i 4. etasje uten direkte innsyn i en stille og rolig del av hotellet.

Romtips: Stille og fredelig i 4. etasje
Dato for oppholdet: mars 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, arneb623
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Resepsjon, Hotel Manager på Thon Hotel Ski, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2020

Hei arneb623,
Tusen takk for flott anmeldelse etter ditt opphold hos oss!
Det gleder oss å se at beliggenheten vår passet for deg, og at du ble møtt av hyggelig betjening.
Hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!
Med vennlig hilsen Elise, Hotellsjef, Thon Hotel Ski

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020

Sentral beliggenhet. Lett å komme til butikker og arrangement.
Fikk et rolig rom i 6. etasje.
Rommet var helt og med utsikt mot jernbane, noe støy om du har vinduet åpent, vanskelig å få TV'n på.
Ok bad, badekar med dusj. Dusjen spruter alle andre steder enn på deg da...
Hyggelig betjening.

Romtips: 6. etasje er ok om en ikke åpner vinduet. Kan være støy fra jernbanen.
Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, HansHBj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Resepsjon, Hotel Manager på Thon Hotel Ski, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2020

Hei HansHBj,
Tusen takk for din anmeldelse!
Det gleder oss å se at beliggenheten falt i smak, og at du møtte hyggelige ansatte under ditt opphold.
Tusen takk for tilbakemeldingene dine, disse hjelper oss å bli bedre.
Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss ved neste anledning.
Med vennlig hilsen Elise, Hotellsjef, Thon Hotel Ski.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2020

Ypperlig beliggenheit, elskar at ein kan ta heisa rett ned til kjøpesenteret. Det at ein kan bestille rom med kjøkkenkrok er også eit stort pluss, spesielt om ein skal vere der i fleire dagar. Tilgang til treningssenter gjorde hotelloppholdet fullkomment. Kjem gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, D3456SLveronicah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Resepsjon, Hotel Manager på Thon Hotel Ski, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2020

Hei D3456SLveronicah,
Tusen takk for flott anmeldelse etter ditt opphold!
Det gleder oss å se at beliggenheten vår passet for deg, og at du fikk benyttet deg av både senter og kjøpesenter.
Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss ved neste anledning!
Med vennlig hilsen Elise, Hotellsjef, Thon Hotel Ski

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser