Ottar A. Vassenden
Dato for oppholdet: november 2020
Elise Øverland, OtherThon Hotel Ski, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. nov. 2020
Hei aquarectum,
Tusen takk for flott anmeldelse og for ditt besøk.
Det gleder meg å se at du fikk en fin pitstop hos oss med god service og godt renhold.
Tusen takk for tilbakemeldingen på baconet, det blir videreformidlet til våre kokker.
Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Ski ved en senere anledning.
8.2 km fra Thon Hotel Ski
21.5 km fra Thon Hotel Ski
21.7 km fra Thon Hotel Ski
Se flere hoteller i Ski
Anmeldt 6. november 2020 via mobile enheter

Personale var serviceinnstilt og omgjengelig, og hotellet var rent og velholdt.
Veldig praktisk med restaurant i første etasje og direkte utgang til kjøpesenter fra andre etasje.
Frokostbuffé var veldig god.
Sentral beliggenhet

Dato for oppholdet: november 2020
Takk, Kirasne
Elise Øverland, Other på Thon Hotel Ski, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2020

Hei Kirasne,
Tusen takk for ditt besøk, og flott anmeldelse!
Det gleder meg å se at dere hadde et fint opphold her hos oss på Thon Hotel Ski.
Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved neste anledning.

Anmeldt 27. oktober 2020

Feiret 88 års dag i Ski og da var det en fornøyelse å bo på Thon Hotes Ski. Trivelig hotel, supert personal og frokost 😊👍👏👏 Heis rett ned til storsenteret var også lettvint. Her finner man også Kino og bibliotek.

Dato for oppholdet: oktober 2020
1  Takk, Steinhgo

Hei Steinhgo,

Så hyggelig at 88års dagen ble feiret under oppholdet her hos oss.
Det gleder meg å se at dere hadde et vellykket opphold, og jeg håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning!

Anmeldt 22. oktober 2020 via mobile enheter

Vi fikk en strålende mottagelse, frokosten var meget god. Har besøkt hotellet tidligere i høst med samme gode opplevelse. For oss som spiller golf er det et perfekt utgangsted med mange fine golfbaner i nærheten.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Takk, HelgeK128

Hei HelgeK128,
Tusen takk for flott anmeldelse, og for deres besøk.
Det gleder oss å se at service og frokost falt i smak, og at dere har hatt en gode opplevelse hos oss.
Hjertelig velkommen tilbake ved neste golfrunde!

Anmeldt 15. september 2020 via mobile enheter

2 voksne og 1 barn fikk en fin velkomst. Og fikk grei info om parkering , enten i P-hus eller på gata.Anbefaler her parkering på torget som er gratis etter kl 20 fram til kl8.
Rommet i 6. Etasje var stort og fint med egen sovesofa. Og et fin balkong , eneste minuset var at været ikke var bra nok til å utnytte balkongen. Rom og bad virket rent og ryddig. Pluss for eget strykejern og brett, samt kjøleskap ( viktig oss med barn)
Stille og rolig , men var veldig varmt på rommet. Så døren på balkong måtte stå åpen hele natta. Mulig dette er et felles problem for 6.etg da noen vi kjente hadde samme problem på annet rom.
Frokosten veldig bra! Godt utvalg av varmt, kaldt, frukt etc. Med reserverte tidspunkt så ble det greit å overholde smittevern også. Men håper at personalet hadde kontroll på serveringsbestikkene.
Hotellet ligger i nærheten av kjøpesenter, kino, tog, så har det meste.
Alt i alt er bra opphold, fortsett med videre gode standard.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, Lid79
Elise Øverland, Other på Thon Hotel Ski, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2020

Hei Lid79,
Tusen takk for flott anmeldelse, og for deres besøk!
Det gleder oss å se at dere hadde en godt opphold, hvor maten og rommet falt i smak, og at dere ble tatt godt i mot ved ankomst til hotellet.
Det er fint at dere opplevde reservasjon av tid for frokost som positivt,. Personalet vårt har rutiner og tider de overholder for å bytte ut bestikket på buffeten, for å imøtekomme retningslinjene satt for å servere buffet.
Det er beklagelig at rommet var for varmt under deres opphold, og vi setter pris på tilbakemeldingen deres på dette punktet.
Jeg håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en annen anledning!

Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Vi bestilte på nett og telefon det hele ble lett ordnet etter våre ønsker. Ankomst hotellet. Vi ankom ca 1700 og fikk rommet med en gang. Gode sengerpå et rent rom. Vi hadde middag på Egon lørdag med vår sønn og barnebarn meget vellykket. Avreise mandag meget enkel utsjekk. Takk for oss

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, h_konl4
Elise Øverland, Other på Thon Hotel Ski, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Hei h_konl4,
Tusen takk for toppscore og hyggelig anmeldelse!
Det gleder oss å se at dere hadde ett godt opphold hos oss.
Jeg håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.
Med vennlig hilsen Elise, Hotellsjef, Thon Hotel Ski.