Kjersti
5,0 av 5 boblerRom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Thon Hotel Ski, OtherThon Hotel Ski, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. juli 2023
Hei Kjegel og takk for din 5/5 anmeldelse. Vi er så glade for å høre at du og din familie har hatt en fin opplevelse og flott opphold hos oss. Velkommen tilbake! Mvh Rebecka, resepsjonssjef
10.6 km fra Thon Hotel Ski
    21.8 km fra Thon Hotel Ski
    21.8 km fra Thon Hotel Ski
    Se flere hoteller i Ski
    Anmeldt 23. juli 2023 via mobile enheter

Veldig god service fra betjeningen. God og velsmakende frokost buffet med det meste man kan tenke seg. Rene og innbydende rom. Ypperlig plassering for besøk i Tusenfryd og ikke lange turen med toget til hovedstaden. Selv om ikke hotellet har særlig med egne parkeringsplasser var det enkelt med parkering

Takk, tagran02
    Thon Hotel Ski, Other på Thon Hotel Ski, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2023

Hei Tagran02 og takk for din 5/5 anmeldelse av Thon Hotel Ski. Flott å høre at dere har hatt et fint opphold og likte bl.a lokasjonen på hotellet vårt. Velkommen tilbake ved en annen anledning! Mvh Rebecka resepsjonssjef

Anmeldt 20. juli 2023

Flott hotell med kort avstand til det meste. Kan ta hotellheisen rett inn i kjøpesenter og Egon +Peppes. Veldig god frokost og fint rom med gode senger, god plass på badet til å sette fra seg toalettartikler og gode såpeprodukter på badethttps://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/29/ce/73/87/thon-hotel-ski.jpg

Takk, anjaaB9532FG

Hei anjaaB9532FG og takk for din fine anmeldelse fra ditt opphold hos oss. Vi ønsker deg vlekommen tilbake! Mvh Rebecka resepsjonssjef

Anmeldt 12. juli 2023

Kjempebra hotel . Flott frokost, stor variasjon av fersk nylaget mat.Stort utvalg.Bra rom,rent og romslig Hyggelige ansatte, God beliggenhet,flere spisesteder og kjøpesenter rett ved .Egon restaurant i forbindelse med hotellet.

• Reisetype: Reiste med venner
    Takk, hilderambo

Hei hilderambo og takk for din 5/5 anmeldelse av Thon Hotel Ski. Vi er så glade for å høre at du har hatt en flott opplevelse under ditt opphold hos oss. Velkommen igjen! Mvh Rebecka resepsjonssjef

Anmeldt 17. mai 2023

Helt håpløst, rom rett ved heisen, som det selvfølgelig er trafikk i gjennom natten. Og mye støy. B Burde ikke vært rom til utleie så nære heisen. Ventilasjon ikke iorden. 25 grader på rommet natten gjennom. Og 0 sympati/ i resepsjonen. Burde ikke måtte betale for sånne opplevelser.

Romtips: Be om rom som ikke ligger ved heisen
    Dato for oppholdet: mai 2023
    Takk, 903dagh
    Thon Hotel Ski, Other på Thon Hotel Ski, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2023

Hei og takk for din anmeldelse. Leit å høre at du opplevde støy på rommet ditt. Håper du fikk sakt i fra til resepsjonen slik at de kunne gi deg et nytt rom lengre vekk fra heisen.
    Vi har tatt til oss tilbakemeldinger på varme rom og har nå vifter på alle rom og aircoolere til utlån. Vi tar med oss tilbakemeldinger videre for å bli enda bedre neste gang. Velkommen tilbake! Mvh Rebecka, resepsjonssjef

Anmeldt 26. april 2023

Sentralt , hyggelig personale, varmt og fint hotell. Alt var i forhold til forventningene og vi vil desidert velge dette hotellet igjen ved en senere anledning.
    Kjekt med parkeringsplass rett utenfor , og synes det er kjekt med fredelige og fine omgivelser når man bor på hotell.

Romtips: Høy etasje ber vi alltid om pga. støy , men det var ikke problem på dette hotellet
    Dato for oppholdet: april 2023
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
    Takk, ruthen
    Thon Hotel Ski, Other på Thon Hotel Ski, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2023

Hei Ruthen og takk for din 5/5 anmeldelse. Vi er så glade for å lese at du hadde et flott opphold hos oss. Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen ved en senere anledning. Mvh Rebecka, Resepsjonssjef